Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

konica mı seiko mu

mehmet3535

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar makine almayı düşünüyoruz.herkez bişey söylüyor.kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.bize problemsiz bir makine lazım boya kesme tıkanma çizik vesayire olmasın hızın fazla önemi yok ve kaliteli baskı istiyoruz.bu iki kafa arasında tereddütte kaldık.yardımlarınız için teşekkürler.180 lik makine düşünüyoruz.

optimusPrm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hocam benim sana tavsiyem 3 ay daha bekleyebilirsen sign istanbul 2010 fuarı var önümüzde. Kasım ayında yapılıyo. Ordaki makinalara bi gözat derim ama yok beklemem diyosan CrystalJet var. 180 cm modeli vardı sanırsam. Seiko 255 12pl kafa kullanıyo ve baskısını gerçekten görmen lazım. Benim baskıcım ondan kullanıyo. Tavsiye ederim.

simo

🌱Yeni Üye🌱
selamlar;challenger 212h modelini çıkarttı. Seıko 255 12pl. kafa ve 6 renk 210cm genişliği var bence bu makineyi bir incele derim. 12 pl olması konicadan daha detaylı bastığını gösteriyor. Saatçıoğlu ile temasa geç bir danış...Fiyatı hakkında bilgim yok.

optimusPrm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mehmet hocam şimdi düşündüğün zaman örnekle Seiko=Ferrari , Konica=Porche. Ama seikonun son zamanlarda çıkarttığı modellere bakarsan 255 12pl, 510 35pl, 1020 35pl gibi modelleri var. Konica kendini geliştirmek konusunda biraz eksik kaldı. Seiko'yu sonuna kadar tavsiye ederim. CrystalJet'in modeline bi bak derim 180 cm baskı ebadı var, 6 renk 6 kafa seiko 255 12pl, ve ayrıca birsürüde donanımı var. Araştır derim.

ozanreklam

🌱Yeni Üye🌱
seiko kullanıyorum 1 yıldır tek problem yok. iç mekan gibi maaşallah..

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Konica = 256 (14 pl ve 42 pl)
Konica = 512 (14 pl 35pl ve 42 pl)
Konica = 1024 ( 14 pl )

Kafa üretici firmalar birbirlerini yakından takip ediyorlar.

Konica kendini geliştirmek konusunda geri kaldı derseniz, bunun altında art niyet vardır derim. Bir makine modelini yada bir kafa üreticisini cilalamak için diğer markaları teknolojide geri diye itham etmeyelim.

Sadece Ingiliz XAAR firması diğer firmaların 14,12,15 pl teknolojisine karşı uzun zamandır sessiz bekliyor.

Erkan DERYA
İstanbul Reklam

k_adir

🌱Yeni Üye🌱
aynen kardesım bnde 1 yıldır kullanıyorum 6 pass da cok guzel tavsıye ederım. ama sıcaklık ve nem oranı çok önemlı ;)

Dix

🌱Yeni Üye🌱
Spectra Polaris PQ-512/15 AAA ile bu bahsettiklerinizin mukayesesi ile ilgili bilgisi olan ?

serkan0783

🌱Yeni Üye🌱
polaris kafalar seiko ve konikadan daha sağlıklı baskı yapmaktadır.Ve daha uzun ömürlüdür.Bu konuda geniş bilgi verebilirim.

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Seiko kafadan vazgeçme derim.

BİGA

🌱Yeni Üye🌱
seiko derım baskıda kalıte ıstıyorsan 4 aydır seıko 320 6 kafa 6 renk tavsıye ederım ara renklerı ve renk gecıslerını mukemmel ayrıca ıs yaptıgım fırmalar da memnun. saatçioğlu nu tavsıye ederım aksamında teknık servıs ısyerınde

auctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende Seiko derim benim gördüğüm seiko kafalar konicalara göre daha stabil, makina alacaksan 'da mutlaka iyice araştır alacağın firma çok önemli ve servisi çok önemli, ben saatçioğlunu bu konuda tavsiye ederim.

akface

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benimde Tavsiyem Kafa Olarak Spectra Polaris PQ-512/15 AAA
Tabiki Makinenin Markasıda Çok Önemli...
Hava Şartlarından Çok Az Etkilenen ve Oldukça Seri Bir baskısı Var
Kafa Silme Gibi Derdiniz Neredeyse Yok 2 pas Bir Top Vinil Basabiliyorum
Folyoda Birkere Temiz Başladığı Zaman 20-30 metre Rahat Sorunsuz Gidebiliyor...
Kliteli ve Randımanlı Baskıda Boya-Kafa-Renk Profili, Uyumu Çok Önemli