Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Konser afıs

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ertelenmiş bir konser...

ANIMAL_POSTER_by_palax.jpg

Benzer konular

baykal

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
konseri anlatan bir çalışma göremedim daha çok gothıc resimlere benzemiş

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
zemin üzeri uygulamalar cok ii durmuş gerçekten kırmızılar griler.. tam havasını vermiş fotolarla bütünleşmiş dikkat çekici bi çalışma eline sağlık..

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
hani sinek nerde?:p
cok basarılı olmus eline saglık.

qrafiX

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hoş durmuşş eline saglık x)

nev

🏅Acemi Tasarımcı🏅
göze çarpan bir çalışma oldugu kesin :) konseri ertelemeyi yeniden düşünmeliler bence ...

graphwhites

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence afişe yazık olmuş:)

bencede ama bana kalırsa sanki bu afiş gibi benzemiyor çünki görüntüden tıpkı kitap kapağa gibi benziyor yane ama güzel olmuş bana kalırsa kitap gibi diye basardım yazıları kitabın aklındaki yazardım ohh... :D

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışma, gothic tadında.. sewdim şahsen ;)

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
Korku filmleri afişlerine benzemiş. Ben anladığımı anlatayım..Bir boynuz var. Bu boynuz sahibinin ismi üstte yazıyor, kanlı canlı bişey. Altta ik insan kurban edilecek..Çok sonra farkediyoruz ki bir tarih var. Aaaa bu ne diyoruz.. Tarihe odaklanıyoruz. Sonra ince fontlarla konser olduğunu görüyoruz. Akabinde gözümüz afişte geziyor yoruluyor ama o ne.. Aha buldum..Konserin yeride aşağıda bi yerlerde..Kardeş grafik sanat olabilir ama bizler pazarlamaya hizmet ediyoruz. Yaptığımız işler mesajı vermeli, mesaja ilişkin fayda sağlamalı. Sen sanat yapmışsın.. Ben konser organizatörü olsam bu afişi kabul etmezdim..1 tipografi hatalı, ( büyük küçüklük açısından) , renkler hatalı (kontrast yok, göz kolaylıkla algılamıyor) vb gibi..

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Korku filmleri afişlerine benzemiş. Ben anladığımı anlatayım..Bir boynuz var. Bu boynuz sahibinin ismi üstte yazıyor, kanlı canlı bişey. Altta ik insan kurban edilecek..Çok sonra farkediyoruz ki bir tarih var. Aaaa bu ne diyoruz.. Tarihe odaklanıyoruz. Sonra ince fontlarla konser olduğunu görüyoruz. Akabinde gözümüz afişte geziyor yoruluyor ama o ne.. Aha buldum..Konserin yeride aşağıda bi yerlerde..Kardeş grafik sanat olabilir ama bizler pazarlamaya hizmet ediyoruz. Yaptığımız işler mesajı vermeli, mesaja ilişkin fayda sağlamalı. Sen sanat yapmışsın.. Ben konser organizatörü olsam bu afişi kabul etmezdim..1 tipografi hatalı, ( büyük küçüklük açısından) , renkler hatalı (kontrast yok, göz kolaylıkla algılamıyor) vb gibi..

Eminimki yoldan geçen bu tarz müziğin sevenleri olayı sizin anlattığınız gibi algılamayıp direk konser yeri ve tarihine odaklanacaklardır. Bir pop müzik konserinden bahsetmiyoruz. Konseri verecek olan grubun müzik tarzına uygun bir afiş olduğu şüphesiz! En yukarda yazılı grup adı, afişin ne amaçla (konser) yapıldığını, ilgili kişilere (hedef kitleye) anlatıyor.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
afiş çalışmasına gayret çok güzel ve değişikli olmuş sadece renk çok koyuymuş biraz açsanız daha güzel olurdu bence emeğine sağlık

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟

Baya bi dolmuşsun sen :tongueout: Saol zaman ayırdığın için.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
tasarım tamamdır başarılı ;) eline sağlık kardeşim sadece tek sıkıntı başlığın altındaki ve diğer yazıların okunabilirliği. Bu kısım soru işareti gerisi tamamdır hoşuma gitti .. başarılar dilerim ;)