Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kooperatifçilik kitap kapağı

ŞENGÜL BOZKURT

🌟Usta Tasarımcı🌟
kapakmz3.jpg

ziraat odasının kalkınma projesi kapsamında çiftçilere verilecek dersler (tarımsal amaclı kooperatifçilik) için 15x21 cm kitap kapağı...
yorumlarınızı bekliyorum...

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmalarınız güzel, temiz. ama bir kaç tane hata gördum..siz bu kapağı photoshopta hazırladınız sanırım, 6 tane kareler aynı hezada değil, uzaktan bakınca gözüm yalnış mı görüyor diye dikkat ettim, ama yaklaşınca gerçekten aynı hizada değiller. beyaz çizgili desen yapmışsınız, onların opacity daha da düşürün %60-%50 kadar..çok göze batıyor, ve sanki daha ince olması lazim.. Kolay gelsin.

ŞENGÜL BOZKURT

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınız için teşekkürler, uyarılarınızı dikkate alacağım...
çalışma corelde yapıldı, kareler aynı hizadadır kontrol ettim, sanırım resime çevrildiğinden öyle görünüyor...

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
yeşil yazının rengini degiştirmelisin

recepuncu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ön kapağın üst kısmında 3-4 tane logo koymuşsunya bana göre onlar biraz -of aman- olmuş.

Yani sanki kitabın kapağı hazır olmuş tam bitçek logolar ortaya çıkmış ve son olarak onları ekleyip çok şükür bitti demişsin gibi geliyo bana. bence o bölümle biraz ilgilenmen lazım.

ayrıca seruvenist + 1

İyi çalışmalar kardiş.

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ön kapağın üst kısmında 3-4 tane logo koymuşsunya bana göre onlar biraz -of aman- olmuş.

Yani sanki kitabın kapağı hazır olmuş tam bitçek logolar ortaya çıkmış ve son olarak onları ekleyip çok şükür bitti demişsin gibi geliyo bana. bence o bölümle biraz ilgilenmen lazım.

ayrıca seruvenist + 1

İyi çalışmalar kardiş.

bukadar yorum yapıyonda seninde çalışmalarını görsek kardiş.

bu arada çalışma başarılı ama ortak sonuç yazı renkleri buna ek olarak yazı fontu diyebilirim. iyi çalışmalar

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
yukarıdaki bayrak ve logoları daha iyi dizayn edebilirsin. yukarıdaki beyaz şeridi biraz daha kalın yapıp yazılarıda içine yerleştirseydin bütünlük sağlamış olurdun. yeşil zemin üzerine yeşil font netliği kaybettirmiş. emeğine sağlık...

Jaxx

🌱Yeni Üye🌱
yazı renkleri farklı olabilir, logo altındaki yazıları da okumak güç ayrıca zemin resmini direk kullanman da çalışmayı boğmuş gibi, resme de hafif uniform uygulayabilirsin, kolay gelsin...