Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Krom için nasıl bir resim kullanmalıyım

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selamun Aleyküm Sevgili Arkadaşlar Bir Krom Çalışması Yapıyorum 3Ds Max İle Siyah Duvarla Kaplı Bir Ofisin İçerisine Olacak Elbette Ama nasıl Bir REsim Yada texture Kullanmalıyım Yada Nereden Bulabilirim Bana Bu Konuda Yardımcı Olacak Arkadaş Var mı Şimdiden Allah Razı Olsun...

Hayra Vesile Olan Hayrı Yapan Gibidir.

Hz. Muhammed sav

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Max'ın varsayılan krom materyalinde bu resim kullanılıyor, yuvarlak hatlı nesnelerde iyi sonuç veriyor ama düz zeminlerde istenilen görüntüye ulaşmak pek kolay olmuyor ...

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Allah Razı Olsun Kardeşim Çok Sağol Teşekkür Ederim Rabbim Muradında Ne Varsa Nasip Etsin

Hayırlı Cumalar.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Amin, ALLAH cümlemizden razı olsun. Objenin durumuna göre bazen Diffuse kanalı yerine Refraction (değeri düşürerek) kanalına atamak da iyi sonuçlar verebiliyor ...

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben Birtane Çalışma Yaptım Az Önce Paylaştım Konu Açtım Bakabilir misin İlk Çalışmam 1 Hafta Oldu Öğreneli İnternetten Eğitim Videoları ile Öğrendim Birde Sizin Gibi Kardeşlerimin Yardımı İle Şimdi Diffuse Kanalı Felan Biraz Fransız Kaldım Hani Resimli Anlatma Şansın Var mı Acaba Kardeşim ?

index of refraction değeri mi düşmeli ?

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Kısayolu M ye tıklayarak Material Editöre girdikten sonra kullanacağın kanallardan bahsettim kısaca ...

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kısayolu M ye tıklayarak Material Editöre girdikten sonra kullanacağın kanallardan bahsettim kısaca ...

Tamam Bende Öyle Yapıyorum Ama Sadece Reflection Seçiyorum sonra
Material Map Browserden Raytace Seçiyorum Sonra Background Seçiyorum ve tekrar Materail Browserdan Bitmap Diyorum Sonra Fotoğrafı Seçiyorum Sonra Fotoğrafı Seçiyorum ve Aktarıyorum Objeye Böyle Yapıyorum

Diffuse Color'u da İşaretleyim mi ?

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ayrıca Hezarfen Kardeşime de Buradan Teşekkür Etmek İstiyorum Kim Bilmiyorum Mesaj Geldi Bİr An. Tamam Kardeşim İşaretleyim Allah Senin Gibi Kulları Daim Etsin.

Pekala Sahneye Işık Vermek İstesem Hangi Işığı Önerirsin ?

Sevgili Kardeşim Öncelikle Bana Vakit Ayırdığın İçin Allah Razı Olsun Çok Teşekkür Ederim.

Eğer Vaktin Varsa Ben Nasıl Hazırladığımı Video Olarak Hazıralyım Burada Paylaşayım Sende Eksiklerimi Söylersin Olur mu ?

Şimdi Video Olarak Buraya Koyacağım İnşallah Yardımcı Olabilirsin Ben Nasıl Yaptğımı Kayıt Ettim ve Koydum Videoya

Evet Video Burada Şimdi Görüşlerini almak İsterim