Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kuaför kartviziti tasarımı M & D Kuaför

alperenaybuke

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
müşterinin isteği üzerine yarısı siyah yarısı beyaz nakışlı dantelli güzel klasik vs vs vs istekler üzerine ancak bu kadar düzeltilerek yapıldı :)
baskıya verildi.

mdkuafrpenguenajansispa.jpg

Tabii ki burada çıkan renklerde Mozilla veya Explorer olduğundan mı bilmem, biraz hatta çok yüksek bir parlama var orjinalde pembe renkler daha mat.

Benzer konular

HAWAI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:surprised:Bunu beğendilermi gerçekten????:surprised:

alperenaybuke

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yeteneğin olduğu kesin ama ikna konusunda yeteneklisin sanırım :)

Reklamcılığın esası zaten İKNA değil mi ??

adamlar öyle saçma sapan aptalca şeyler istiyorlar ki, o kadar aptallığın içinden ancak bu kadarı çıkarılabiliyor. Malum sadece reklam yapıyoruz. Eğer adamlar deseler ki al birader, sen bu işin uzmanısın bütün tasarımlar, kartlar, folyolar reklamlar herşey senin elinden çıkacak ben karışmayacağım. Bizde işimizi hakkını vererek zaten yaparız öyle değil mi ?

Eğer piyasada çalışıyorsanız sizin de başınıza mutlaka böyle şeyler geliyordur. :)

muratkeceli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kecelikalem.net
Reklamcılığın esası zaten İKNA değil mi ??

adamlar öyle saçma sapan aptalca şeyler istiyorlar ki, o kadar aptallığın içinden ancak bu kadarı çıkarılabiliyor. Malum sadece reklam yapıyoruz. Eğer adamlar deseler ki al birader, sen bu işin uzmanısın bütün tasarımlar, kartlar, folyolar reklamlar herşey senin elinden çıkacak ben karışmayacağım. Bizde işimizi hakkını vererek zaten yaparız öyle değil mi ?

Eğer piyasada çalışıyorsanız sizin de başınıza mutlaka böyle şeyler geliyordur. :)

bu kartviziti ben yapmadım müşteri kendi yaptı diyosan sorun yok
ama mutlaka ilk senden bir çalışma çıkmıştır . O çalışma bu hale geldiyse sorun var her istenen olacak diye bir şey yok ilk çalışmanda adres kısmı daha derli toplu olmuştur müşteri karışıpta bu hale getirdiyse bence işine fazla karıştırıyorsun insanları ...

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
bu uslüp size yakışmadı !

adamlar öyle saçma sapan aptalca şeyler istiyorlar ki, o kadar aptallığın içinden ancak bu kadarı çıkarılabiliyor.

mecbur değilsin, yapamam da diyebilirsin, ama müşteriyi bu şekilde yargılaman
bu meslekte uzun yıllar hizmet etmiş biri olarak beni üzdü...

neden mi? çünkü biz onlar sayesinde varız, anlayışlılar yada anlayışdan uzak olsun
varsın ! önemli olan bizim duruşumuz ve mesleğe olan inancımızdır.

KraL_CuDi

🌱Yeni Üye🌱
sonuçta sen kendi işine laf getirmek istemiyorsan o zaman müşteriyi ne olursa olsun asılolursa olsun mantığı ile ikna etmeye çalışmayacaksın... ben bu kartvizitin sahibi olsan beğenir miyim demen gerekiyor her şeyden önce... emeğine sağlık

alperenaybuke

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
işin açığı tasarım olarak baktığımda benimde pek fazla hoşuma gitmemişti fakat baskıdan çıkıpta elime alınca iş değişti bende çok beğendim.