Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Links panelinde PB durumu

hakanyeles

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
teserrart.spaces.live.com
Links panelinde, örneğin jpg lerin bazılarının yanında sayfa numarası yazmıyor, PB ibaresi var. Çalışılmış işlerimde görünmüyor, araştırmalarım sonucu pasteboard kısaltılması olarak biliyorum. İndesign oparetörlerinin yardımını rica ediyorum. Teşekkür ederim.

Benzer konular

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Links panelinde, örneğin jpg lerin bazılarının yanında sayfa numarası yazmıyor, PB ibaresi var. Çalışılmış işlerimde görünmüyor, araştırmalarım sonucu pasteboard kısaltılması olarak biliyorum. İndesign oparetörlerinin yardımını rica ediyorum. Teşekkür ederim.

PB: Sayfa alanı dışındaki dialar içindir.. Sayfa kenarında olanlar yani..
Package yaptığında PB etiketli dialar toplanmaz.
Sarı ünlem işareti: Modifiye edilmiş (indesign'e koyulduktan sonra ps gibi programlarda içeriğinde oynama yapılmış olan)
Kırmızı soru işareti: Kaynağı yok (Indesign kaynak yöntemiyle çalışır.. Döküman boyutu (MB) küçük lakin imajları linklenerek kaynak oluşturur. Örneğin Masaüstünden bir fotoğraf çektiniz indesign'e ve çalışmanızı yaptınız. masaüstündeki fotoğrafı daha sonra başka klasöre taşıdınız. Durum böyleyken o fotoğraf indesign üzerinde kötü görünücek basılıcaksa görüntü basılacak.. Düzeltilmesi için kaynak yolunu değiştirmek gerekir.)
Package yaptığında Kırmızı soru işareti etiketli dialar toplanmaz.

İyi çalışmalar.