hltsofting
🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar.
Arkadaşlar 2 3 gündür kendi websitem için Logo ve Banner oluşturmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum. Daha doğrusu kendime beğendiremiyorum. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Sizce ben ne yapabilirim ?
1. Yaptığım Banner;
Ancak bunu yapabildim arkadaşlar ve çok cansız geldi hoşuma gitmedi.
2. Yaptığım Banner;
Buda benim için hiç bir şey ifade etmedi.
Yani anlayacağınız yaptığım banner ler den hiç birisi benim hoşuma gitmedi. Daha önce müşterilere yaptığım banner ler i müşterilerime çok rahat beğendiriyordum ama bu sefer müşteri kendim olunca konu çok değişti
. Banneri yapıyorum daha sonra
adresindeki bannerlere bakıyorum. Diyorum bu benim yaptıklarım aceba banner mi diye kendim bi şüphe içine giriyorum.
Arkadaşlar siz ne önerirsiniz. Yani sizin yaptığınız örnekleri göstere bilirmisiniz bana yardım edebilirmisiniz. Artık günlerdir bi banner le uraşmaktan sıkıldım. Daha bunun programlama aşaması var bu yüzden çok sıkıldım ve birilerinin tavsiyesine ihtiyacım var. Şimdiden hepinize tek tek sonsuz teşekkür ederim. İyi günler. İYİ ÇALIŞMALAR....
Arkadaşlar 2 3 gündür kendi websitem için Logo ve Banner oluşturmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum. Daha doğrusu kendime beğendiremiyorum. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Sizce ben ne yapabilirim ?
1. Yaptığım Banner;

Ancak bunu yapabildim arkadaşlar ve çok cansız geldi hoşuma gitmedi.
2. Yaptığım Banner;

Buda benim için hiç bir şey ifade etmedi.
Yani anlayacağınız yaptığım banner ler den hiç birisi benim hoşuma gitmedi. Daha önce müşterilere yaptığım banner ler i müşterilerime çok rahat beğendiriyordum ama bu sefer müşteri kendim olunca konu çok değişti

adresindeki bannerlere bakıyorum. Diyorum bu benim yaptıklarım aceba banner mi diye kendim bi şüphe içine giriyorum.