Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
heh, tam fotoğrafçı logosu sade, temiz görünüyor.. ellerine sağlık üstad, yalnız cidden biraz daha özel bir yanının olması gerekiyor logonun sanki, bir farklılık, ayrım katan birşey..
heh, tam fotoğrafçı logosu sade, temiz görünüyor.. ellerine sağlık üstad, yalnız cidden biraz daha özel bir yanının olması gerekiyor logonun sanki, bir farklılık, ayrım katan birşey..
Çalışmada sadelik gereğinden fazla ön plana çıkmış.Fotoğrafçılarında genelde sade olur ama bu çalışma biraz sanki "butik mercan" olsa daha uygun olacakmış gibi. Yani çalışmada bir foto stüdyosu için biraz fazla esnek çizgiler kullanılmış.Bilmem anlatabildim mi? Kolay gelsin.
biri mercan mı dedi? adı var cismi yok gibi güzel başlangıç ama biraz fotoğrafcılıkla ilgili bir vectorel calısma eklersen tamamdır. sadelik cok güzel renkte fena degil . ama eksik gibi arakdasım logo olarak!.emeğine sağlık kolay gelsin.
bir logoyu tasarlarken açık hava reklamından başlayıp kullanılabilecek tüm alanları düşünerek tasarlamak gerektiğini düşünüyorum... kullanılacak bölümlerden biri de çektiği fotoğraflara kendi tanıtımını yapan imzasınıda kullanacağını düşünerek sade okunur ve estetik bir logo tasarladım, aksi durumda farklı kullanım alanlarında sorun teşkil edecekti... yapılan tüm olumlu ve olumsuz yorumlar için teşekkür ederim...
her logo adındaki sektörü anımsatacak diye bir şey yok mantığı sanırım güzel olmuş fontla oynaman-çizmen. ama bence en azından mercanın m sini kapsayacak şekilde alta şöyle bir flaş patlaması falan denemelisin.
fontlar fazla ince daha doygun bi font kullanılabilir estetik kaygıyı harflerin kuyruklarında değilde kendilerinde arasan çok daha hoş olur diye düşünüyorum kolay gelsin..