Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo - Denemem Enteresan Haberler

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
75764111.jpg

Arkadaşımın projesi için yaptım. Illustrator hevesidir gitti gidiyor bende. :) Acemilik seviyesindeyim.
Yorumlarınızı o derece basite indirgemenizi rica ediyorum. :)
Neyi öğrenmem gerektiğini söyleyerek bana büyük bir iyilik yapabilirsiniz. :angel:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Bize de bu hevesi alkışlamak kalıyor. :) Tebrikler. Daha iyilerine inşallah. :alkis:

:artipuan: Benden ;)

PrcDark

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.prcdark.somee.com
Elinize sağlık güzel olmuş, Renkleri iyi kullanmışsınız aynı şekilde yazı tipi de çok hoş fakat logo ile biraz daha ilgilenmek gerekiyor sanırım. Başarılar

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok neşeli, cıvıl cıvıl olmuş diğer arkadaşlar gibi logoya biraz daha özen göster. Çok daha iyi olacak.
Başarılar:D

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
guzel olmus eline saglik :)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Bencede Çok Başarılı...Tebrik Ederim...

Teşekkürler..

Çok neşeli, cıvıl cıvıl olmuş diğer arkadaşlar gibi logoya biraz daha özen göster. Çok daha iyi olacak.
Başarılar:D

guzel olmus eline saglik :)

Pekiyi. Teşekkür ederim eleştirileriniz için. Logo kısmına bir el atayım tekrar. :smile:

Bu nasıl olmuş? Bunu mu koysam ki? :D Şaşıran bir surat yakışır mı minik yaratığıma acaba?

4458586714_4678393cf0_b.jpg

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çizim renkler ve font hoş duruyor,güzel olmuş.Logo konusuna gelince,pek logo gibi durmuyor.

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkürler..

Pekiyi. Teşekkür ederim eleştirileriniz için. Logo kısmına bir el atayım tekrar. :smile:

Bu nasıl olmuş? Bunu mu koysam ki? :D Şaşıran bir surat yakışır mı minik yaratığıma acaba?

4458586714_4678393cf0_b.jpg
İnsan isteyince çok güzel şeyler yapar. Gerçekten goş olmuş. göz kısmında biraz ışıklandırma fln kullansan 10 üzerinden 10 olacak:)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Çizim renkler ve font hoş duruyor,güzel olmuş.Logo konusuna gelince,pek logo gibi durmuyor.

Haklısınız gerçekten oraya başka bir şey yapayım ben en iyisi. :utann:

İnsan isteyince çok güzel şeyler yapar. Gerçekten goş olmuş. göz kısmında biraz ışıklandırma fln kullansan 10 üzerinden 10 olacak:)

Teşekkür ederim. :party: Işıklandırmayı da deneyeyim. Beyaz bir çizik attım ama güzel olmadı. Işıklandırma dediniz de, saydamlık değerini düşürmem mi gerek güzel durması için?

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkür ederim. :party: Işıklandırmayı da deneyeyim. Beyaz bir çizik attım ama güzel olmadı. Işıklandırma dediniz de, saydamlık değerini düşürmem mi gerek güzel durması için?[/QUOTE]

Aynen öyle :)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Illustrator hevesi bendede var ama şimdilik sadece yapılanları hayranlıkla seyrediyorum. ben beğendim çalışmanı :)

:) Başlamadan olmuyor. Benim de öyleydi. Hala öyle ve önce onlara bakarak bir şeyler yapmanın mantıklı olabileceğini düşündüm. Sadece teknikleri öğrenmek için. Şu pen tool denen çizim aracını öğrenememiştim bir türlü yavaş yavaş pratik yaptıkça düzeltmeye başladım. Hala %100 kontrol edemiyorum ama bazı çizimlerde referans resme ihtiyacımın ne kadar çok olduğunu farkettim. :D O yüzden bir yandan çizim çalışmaya başladım. ( Yani vakit buldukça karalıyorum. ) Çizim öğrenirsem hayal gücümü aktarabileceğim. :party:

Elimdeki bir webtasarım işi için verdikleri logo çok kötüydü. Düşündüm taşındım. İnternette bulamadığım için, onlardan da hayır gelmediği için, neden illustrator da denemeyeyim dedim? Ve sonuç:

logo2.gif

logo.gif

Bu da benim yaptığım:

4458586766_31387d6127_b.jpg

Sanırım fena değil ve sorun çıkmaz. :) Henüz görüşemedim ama.

Son düzenleme:

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Gayet başarılı olmuş sadece 1927 yazısını fazla uzatmışsın yana doğru:) obez olmuş resmen:)

Emeğine sağlık başarılar.

Hazan Vakti

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tasarimcikurbaa.com
bazı işlerde bende logoları kendim yapmak zorunda kalıyorum ama basit olanları tabi :p senin yaptığın daha hoş görünüyor deniz ;)

bakalım burda çalışmaları gördükçe hevesim artar başlarım bende paylaşırım sizinle ;)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Illustrator hevesi bendede var ama şimdilik sadece yapılanları hayranlıkla seyrediyorum. ben beğendim çalışmanı :)

Gayet başarılı olmuş sadece 1927 yazısını fazla uzatmışsın yana doğru:) obez olmuş resmen:)

Emeğine sağlık başarılar.

logo.png

Kullandığımı düzeltmiştim aslında. :D

bazı işlerde bende logoları kendim yapmak zorunda kalıyorum ama basit olanları tabi :p senin yaptığın daha hoş görünüyor deniz ;)

bakalım burda çalışmaları gördükçe hevesim artar başlarım bende paylaşırım sizinle ;)

Beğenmenize sevindim. :) Burası gerçekten öylee. Hevesleniyor insan. Ben de çok beğeniyorum arıların çalışmasını. Onlar sayesinde bu kadar şeyi öğrenebildim. Daha fazlasını da öğreneceğim. :angel: Hep birlikte öğrenelim.

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️

heyecanla bekliyoruz:)