Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saygısızlık yapmadan da bazı şeyler çözülebilir.. Foruma resim yüklemek konusunu size bir önceki mesaj da yazmıştım. İnat etmeyip te incelerseniz konu sorunsuz devam edecek... Eklentinizi bende görmüyorum..
EVet grafikerlerin çoğunun göz sağlığı sorunludur bu doğru ama siz şu anda gördüğünüzü iddia ediyorsanız ben sizin göz sağlığınızdan daha farklı şeylerden şüphe etmeye başlayacağım
Artı olarak henüz bir göz sağlığı sorunum yok olursa ilk önce ben fark ederim merak etmeyin
Bakin hala böyle görüntü siz "imageshack "da en üstteki "direct link "´i kopyalayip yüklemeyi deneyin bazi seyleri degistirmisler o yüzden yapamiyorsunuz birde grafik yükleme butonuna basinca " https://" otomatik olarak geliyor sizin kopyaladiginiz adreste de var o yüzden duble oluyor kopyaladiginiz linki yapistirmadan önce popup penceredekini silin ve kendinizinkini yapistirin
bence arka taraftaki x gereksiz olmuş alt taraftaki yukarı çıkan ok ta finans şirketi imajı vermiş kullandığınız bevel de baskıda sorun yaratabilir bence fazla efekt kullanmadan da hoş şeyler çıkabilir.. başarılarınızın devamı dileğiyle...
bence arka taraftaki x gereksiz olmuş alt taraftaki yukarı çıkan ok ta finans şirketi imajı vermiş kullandığınız bevel de baskıda sorun yaratabilir bence fazla efekt kullanmadan da hoş şeyler çıkabilir.. başarılarınızın devamı dileğiyle...