Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

lütfen yardım edin

golgenim

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar sitenize yeni üye oldum adım ceren lütfen yardım edin gerçektende burdaki insanlardan başka yardım edecek kimse yok bir haftadan beri aradım ama yok ben geçici dövme işine girdim bundan iki gün önce elimde sadece tribal desenler var ama benim kendime bir arşiv yapmam gerekli ve ben bir arşiv buldum lakin bunu dijital baskı merkezlerine gittiğim zaman folyo makinasına tanıtmaları için benden bunların vektörel hallerini istiyorlar lütfen yardım edin sizden başka kimse yardım edemez bana aradığım arşivimde olacakların resmini yayınlıyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum...inanmazsınız ama pc başında birimesaj yazsın diye binbir umutla bekliyorum

Benzer konular

wierri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar sitenize yeni üye oldum adım ceren lütfen yardım edin gerçektende burdaki insanlardan başka yardım edecek kimse yok bir haftadan beri aradım ama yok ben geçici dövme işine girdim bundan iki gün önce elimde sadece tribal desenler var ama benim kendime bir arşiv yapmam gerekli ve ben bir arşiv buldum lakin bunu dijital baskı merkezlerine gittiğim zaman folyo makinasına tanıtmaları için benden bunların vektörel hallerini istiyorlar lütfen yardım edin sizden başka kimse yardım edemez bana aradığım arşivimde olacakların resmini yayınlıyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum...inanmazsınız ama pc başında birimesaj yazsın diye binbir umutla bekliyorum

https://rapidshare.com/#!download|873p12|324494933|Tatvecr.rar|41669|0|0

Free Tribal Vectors - Download at Vectorportal

200+ Free Vectors: Tribal Graphics & Tattoo Designs | Vectortuts+

200+ Free Vectors: Tribal Graphics & Tattoo Designs | Vectortuts+

senin dediklerin değiller ama işini görür sanırım.

golgenim

🌱Yeni Üye🌱
maalesef işime yarar yok triballer elimde çok var ama resimdekileri bulmama yardımedecek yoksanırım :'(

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yokmu yardım edecek :(

Görsellerin çözünürlükleri yüksek ise ve free sitelerden de bulamıyorsanız göründüğü kadar zor olmayan çizimleri kendinizde yapabilirsiniz.

Google amcaya sorup free tattoo vector diye arattırma yapabildiniz mi acaba?