Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mac apple için corel

kayhan66

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar, ilk öncelikle herkese s.a diyerek başlamak istiyorum.
Uzun zamandır. Mac apple için corel draw arıyorum bulamadım. bu konuda yardım ederseniz, yada yardım edecek biri varsa çok memnun olurum. herkese şimdiden çok teşekkür ederim....

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
Corel 11 den sonda mac ler için üretilmedi kayhan.Hım eğer o sürüm bana yeterlidir dersen birinden lisanslı bulup kurarsın. Üst sürümler bana lazım dersen Mac osx'e bootcamp ile windows kurup oraya yüklersin.

kayhan66

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim EsPriTüeL çok teşekkürler, corel 11 i biliyordum. bazı forumlarda x5, x6 içinde çıktı diye yazıyorlar bende buna istinaden ve grafikerler üyerlerine sormak istedim. artık mecburen windews yükleyecem :)

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
kardeşim EsPriTüeL çok teşekkürler, corel 11 i biliyordum. bazı forumlarda x5, x6 içinde çıktı diye yazıyorlar bende buna istinaden ve grafikerler üyerlerine sormak istedim. artık mecburen windews yükleyecem :)
x6 falan bilmiyorum ama x5'e kadar olmadığından eminim kayhan. Rica ederim. Bu arada neden corel ? :) İllustrator kullanmanı tavsiye ederim. O saçma donmalar kasmalar kapanmalarda canını sıkmaz. Hem mac kullanıyorsan adobe senin için daha iyi.

kayhan66

🌱Yeni Üye🌱
yerel gazete tasarımı ve matbaa için tasarımlar yapıyorum, gözümü hep corelde açtım, bana biraz basit geliyor corel bir nedeni o, ama corelden farklı bir programa da hiç yönelmedim açıkcası işimi gördüğü için :)

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
corel mac platformunda satamıyor. Espritüel'inde söylediği bir takım problemler bu kullanıcı gurubunun pek sevmediği şeyler. Bu yüzden X6 da da öyle bir drum yok. Fakat bir çok corel sever kullanıcı "Parallels Desktop" yükleyerek Mac altında Sanal Windows üzerinden corel ya da yine mac versiyonu olmayan 3ds max kullanabiliyorlar..

kayhan66

🌱Yeni Üye🌱
pekela arkadaşlar size şunu sorum, mac de gazete ve matbaa tasarımları yapa bileceğim bir program tavsiye etseniz hangi programları tavsiye edersiniz....

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
pekela arkadaşlar size şunu sorum, mac de gazete ve matbaa tasarımları yapa bileceğim bir program tavsiye etseniz hangi programları tavsiye edersiniz....

Matbaa için illustrator gazete tasarımları içinde indesign önerebilirim sana. Zaten bunları kullandıktan sonra diğer programları bilgisayardan silerken bulacaksın kendini. Emin ol :)