Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mac de photoshop kullanmak?

black_angel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadafllar yeni is yerimde mac kullanmak zorundaym. ben de mac den hiç ama hiç anlam›yorum. neyse biraz alistim. ancak photoshop dosyalarimi psd olanlari ofis arkadaslarim acamiyor. kay›t yaparken bir kaç seçenek soruyor. mac kullanan bilir. hangisini seçeyim? offf nerelere gideyim. Hayat inan›n artik çok zor mac le:(

Benzer konular

black_angel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O problemi hallettim ancak mac de photoshop kullananbir arkadaşa özgürce korkmadan sorular sormak istiyorum...

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
yahu mac tasarımcılar için tasarlanmıştır. pc nedir ya? zamanla alışacak ve vazgeçemeyeceksin;)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Her türlü sorunuzu sorabilirsiniz elbet cevap alacaksınız yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka vardır ...Alışınca pc den daha iyi olduğunu anlayacaksınız

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar mac ps lerin özelliği ne oluyor ki tasarımcılar için var? bunu bilmiyorum yardımcı olabilirmsiniz

black_angel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şöyleki evet mac kullanıyorum hızı da güzel ama pc nin aksine donanımla alakalı bir şey yapmak istediğimde deyimleri farklı olduğu için dediğini algılayamadığımı farkettim. Yok şunu yarat, yok şuna zorla, hadi bakalım ne oluyor ne diyor anlamıyorum. Mac i satan firma ayrı bir havalarda çok kolay nasıl anlamıyon diyor :D enteresan inanın sadece programları kullanyom geçiyorum. Evet hızlı gerçekten mükemmel.