Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Macromedia Flash ile Yıllık Dergi Hazırlamak :( !

ersoyodabas

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Flash ile yapılmış hazır swf halinde bir kitapçık buldum ve düzenledim..
sayfaları mouse ile çevrilen tipten çokta güzl oldu..Ancak 20 sayfalık bir kitap oldugunu varsayarsak İÇİNDEKİLER Kısmına yani 2.sayfasına diğer tüm sayfalar için link vermem lazım tıklanınca oraya gitmesi için yani swf düzenlerken bir buton koyup gideceği sayfaya link vermeliyim..Üniversitemde proje ödevim ancak işte resimdede gözüktüğü üzere aylardır gelebildiğim bokta bu ...Şu anki sorunumu aşamıyorum yardım edersenz sevinrm ..Teşkrlerr..

İŞTE PROJEDEN BİR GÖRÜNTÜ
292899yillik.JPG

VE İŞTE PROJEMİN LİNKİ DÜZENLEMEK İÇİN:(

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Benzer konular

ersoyodabas

🌱Yeni Üye🌱
bir aydır cevap arıyorum acaba yardımcı olabilacek misiniz? :(

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmanı Indesign programı ile yap. Programın window menüsünde interactive alt menüsünü kurcalarsan Hyperlinks v.b. gibi komutların bulunduğunu göreceksin. Biraz karıştırmanda fayda var. Daha sonra Indesign'dan SWF kaydeder projeni sonlandırırsın.

yenerberktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
goo.gl
Daha önce mezuniyet yıllığı interaktif cdsi yaptım.İlk yaptığımda böyle bir tasarım kullanmıştım ama 2. seferde sonraki sayfa ve şu sayfaya gir şeklinde yapmıştım.Bu tarz e-dergilerin .fla larını bulabilirsin istersen kodları incele istersen onları kullan bence.

ersoyodabas

🌱Yeni Üye🌱
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...Linkteki benim bulduğm Flash kitapçığı incelemenizi isterim çünkü o linkteki SWF nin çalışma prensibi ; gerekli klasöre ne kdar jpg uzantılı resim atasan onları sayfa olarak görüyor yni her sayfa içn ayrı buton koyma işini daha önce yapmış birisi olmalı:( indesing pogramını indiyorum ancak nasıl yapılır acaba