kimseye sataşmak gibi bir fikrim yok.hele internet ortamında yüzünü bile görmediğim kimselerle didişmek kadar aptalca birşey yapmak hiç bana göre değil.şunu da söyleyeyim buraya eklediğim her çalışmayı beğenilmek için ekleyecek kadar hayalperest değilim.keşke ''umarım kendini geliştirirsin''sözünü ilk mesajında söyleseydin.çünkü ben son sözlere dikkat ederim.hangi amaçla söylersen söyle bu söz benim bir eleştiren kişi olarak sizden beklediğim yada ona yakın bir cevap.ilk mesajının uslubu biraz senin deyiminle rahatsız edici.en azından bana öyle geldi. ''Organik Çalışmalara Sonra Bakmanı Tavsiye Ederim.. veya Sadece Onun Üzerinde Yoğunlaşmalısın. Kolay Gelsin.'' bu mesaj senin formdaki kötü bir çalışmaya verdiğin cevap....sonunda o kişiye kolay gelsin sözünü esirgemezken bu çalışma oradakinden kat kat üstün iken hiçbir temennide bulunmaman zoruma gitti.neyse konu burda kapansın.Allah yolunu açık etsin.sende umarım şimdiki durumundan daha çok geliştirirsin kendini.slm ve başarılar........
Sataşmadığını Düşünerek Yazıyorum.Uzatmak için Değil. " İşlerimi ve Yorumlara Cevaplarımı İncelemeni Tavsiye Ederim." Bana Yapılan Yorumlara Verdiğim Cevaplardan Bahsediyorum.
''Organik Çalışmalara Sonra Bakmanı Tavsiye Ederim.. veya Sadece Onun Üzerinde Yoğunlaşmalısın. Kolay Gelsin.'' bu mesaj senin formdaki kötü bir çalışmaya verdiğin cevap....
O Çalışmanın Kötü Olduğu Aşikar Üzerine Kötü Olmuş Demek Gereksiz Yorum Olur, Fakat Bunu Bir Çocuğun Yeni Yürümeye Başlaması Gibi Örneklersek Nasıl Yürüdüğünün Değil Sadece Eylem Önemlidir,Motive Amaçlı Yapılan Bir Yorumdur.
Yanlış Anlaşılma İçin Kusura Bakma Umarım Yanlış Anlama Olmuştur. Başarılar.