Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mahzun ve masum kız

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yeni yaptığım organik modellemeyi paylaşmak istedim.
kulaanılan program 3d max 2009 .başka program kullanılmadı.herkese slm..
mahzunvemasumkz.jpg

mmk.jpg

risenwing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üzerinde çalışınca daha da iyi olacak. Emeğine sağlık, başarılar.

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mesela nerelerinde daha detaylı çalışmam gerekir biraz fikrinizi söylermisiniz.slmlar...

bltvsky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.umutbabilon.com
Gözlerde biraz daha uğraşırsanız sanırım daha iyi durur, biraz fazla uzak kaçmışlar gibi. Elinize sağlık, kolay gelsin.

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Yüz anatomisini daha iyi oturtmalısınız bence. Elinize sağlık kolay gelsin...

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Gözleri Çok Rahatsız Edici, Keza Saçlar da. Kıyafete Bir Şey Diyemem Ama Daha İyi Olabilirdi. Portre Oluşturacaksan Zaman Ayırmalısın Kaldı ki Vücut da Yok.

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
rahatsız edici şeyler olabilir.ben zaten hatalarımı görmek için buraya host ettim.elbisedeki ışıltıları verebilecek bir materyal hazırlayabilecek kadar bu işte iyisin herhalde ...sormadığına göre...ama portre çalışması için vücudun tamamı gerektiğini başka yerde söyleme.

Son düzenleme:

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
rahatsız edici şeyler olabilir.ben zaten hatalarımı görmek için buraya host ettim.elbisedeki ışıltıları verebilecek bir materyal hazırlayabilecek kadar bu işte iyisin herhalde ...sormadığına göre...ama portre çalışması için vücudun tamamı gerektiğini başka yerde söyleme.

Yanlış Adama Sataştığını Söylemek isterim. Elbise Plastikle Metal Karışımı Gibi Duruyor Neyini Merak Edeyim? Buraya Eklediğin Her Çalışmayı Övgü Bekleyerek Ekliyorsan Orda da Hatalısın. İşlerimi ve Yorumlara Cevaplarımı İncelemeni Tavsiye Ederim.

Portrenin Ne Anlama Geldiğini Emin Ol İyi Biliyorum, Söylemek İstediğim "Komple Vücut Oluşturmamışsın, Daha Çok Zaman Ayırıp Modelini Daha Güzel Oluşturabilirdin" idi.

Umarım Geliştirebilirsin Kendini.

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kimseye sataşmak gibi bir fikrim yok.hele internet ortamında yüzünü bile görmediğim kimselerle didişmek kadar aptalca birşey yapmak hiç bana göre değil.şunu da söyleyeyim buraya eklediğim her çalışmayı beğenilmek için ekleyecek kadar hayalperest değilim.keşke ''umarım kendini geliştirirsin''sözünü ilk mesajında söyleseydin.çünkü ben son sözlere dikkat ederim.hangi amaçla söylersen söyle bu söz benim bir eleştiren kişi olarak sizden beklediğim yada ona yakın bir cevap.ilk mesajının uslubu biraz senin deyiminle rahatsız edici.en azından bana öyle geldi. ''Organik Çalışmalara Sonra Bakmanı Tavsiye Ederim.. veya Sadece Onun Üzerinde Yoğunlaşmalısın. Kolay Gelsin.'' bu mesaj senin formdaki kötü bir çalışmaya verdiğin cevap....sonunda o kişiye kolay gelsin sözünü esirgemezken bu çalışma oradakinden kat kat üstün iken hiçbir temennide bulunmaman zoruma gitti.neyse konu burda kapansın.Allah yolunu açık etsin.sende umarım şimdiki durumundan daha çok geliştirirsin kendini.slm ve başarılar........

Son düzenleme:

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
kimseye sataşmak gibi bir fikrim yok.hele internet ortamında yüzünü bile görmediğim kimselerle didişmek kadar aptalca birşey yapmak hiç bana göre değil.şunu da söyleyeyim buraya eklediğim her çalışmayı beğenilmek için ekleyecek kadar hayalperest değilim.keşke ''umarım kendini geliştirirsin''sözünü ilk mesajında söyleseydin.çünkü ben son sözlere dikkat ederim.hangi amaçla söylersen söyle bu söz benim bir eleştiren kişi olarak sizden beklediğim yada ona yakın bir cevap.ilk mesajının uslubu biraz senin deyiminle rahatsız edici.en azından bana öyle geldi. ''Organik Çalışmalara Sonra Bakmanı Tavsiye Ederim.. veya Sadece Onun Üzerinde Yoğunlaşmalısın. Kolay Gelsin.'' bu mesaj senin formdaki kötü bir çalışmaya verdiğin cevap....sonunda o kişiye kolay gelsin sözünü esirgemezken bu çalışma oradakinden kat kat üstün iken hiçbir temennide bulunmaman zoruma gitti.neyse konu burda kapansın.Allah yolunu açık etsin.sende umarım şimdiki durumundan daha çok geliştirirsin kendini.slm ve başarılar........

Sataşmadığını Düşünerek Yazıyorum.Uzatmak için Değil. " İşlerimi ve Yorumlara Cevaplarımı İncelemeni Tavsiye Ederim." Bana Yapılan Yorumlara Verdiğim Cevaplardan Bahsediyorum.

''Organik Çalışmalara Sonra Bakmanı Tavsiye Ederim.. veya Sadece Onun Üzerinde Yoğunlaşmalısın. Kolay Gelsin.'' bu mesaj senin formdaki kötü bir çalışmaya verdiğin cevap....

O Çalışmanın Kötü Olduğu Aşikar Üzerine Kötü Olmuş Demek Gereksiz Yorum Olur, Fakat Bunu Bir Çocuğun Yeni Yürümeye Başlaması Gibi Örneklersek Nasıl Yürüdüğünün Değil Sadece Eylem Önemlidir,Motive Amaçlı Yapılan Bir Yorumdur.
Yanlış Anlaşılma İçin Kusura Bakma Umarım Yanlış Anlama Olmuştur. Başarılar.

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yanlış Anlaşılma İçin Kusura Bakma Umarım Yanlış Anlama Olmuştur. Başarılar.

sen kusura bakma ..önemli olan yanlışlar içerisinden doğruyu bulmaktır.belki de bu doğru bir arkadaşlığın başlangıcı olur.. kendine iyi bak.slmlar.......

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sakızlı kardeşim, güzel çalışma çıkarmışsın. Ellerine sağlık, fakat gözler üzerin'de hassasiyet göstermen gerekiyor, onun dışında herşey çok başarılı. Ellerine sağlık. Saygılar
https://www.grafikerler.net/uyeler/189028/sakizli/

teşekkür ederim arkadaşım.ben bu işle amatör olarak hobi seviyesinde uğraştığım için gerekli dikkati ve hassasiyeti bir yer geliyor kaçırıyorum.gözler ve benimde gördüğüm bazı hatalar da böyle bir durumun eseri.düzeltip daha da değişik render ayarları ile tekrar paylaşırım inşaallah..saygılar benden de sana olsun.slmlar