Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maİl Yolu İle ÇaliŞabİlecek Grafİk Tasarimcilar Araniyor.
FİRMAMIZDA BAZEN GRAFİK TASARIM OLARAK YETERSİZ KALDIĞIMIZ DÖNEMLERDE, MAİL YOLU İLE BİZİMLE ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR ARANIYOR. İLGİLENENLER Detaylar için özel mesaj ile iletişime geçiniz.
Firmamızda grafik-tasarım konusunda yetersiz kaldığımız dönemler oluyor. Bizimle Mail ortamında çalışabilecek grafiker arkadaşlar aranıyor. Detaylar için özel mesaj ile iletişime geçiniz.
FİRMAMIZDA BAZEN GRAFİK TASARIM OLARAK YETERSİZ KALDIĞIMIZ DÖNEMLERDE, MAİL YOLU İLE BİZİMLE ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR ARANIYOR. İLGİLENENLER Detaylar için özel mesaj ile iletişime geçiniz.
Firmamızda grafik-tasarım konusunda yetersiz kaldığımız dönemler oluyor. Bizimle Mail ortamında çalışabilecek grafiker arkadaşlar aranıyor. Detaylar için özel mesaj ile iletişime geçiniz.
Merhabalar sizinle mail yoluyla çalışmak istiyorum. ilk 3 çalışmamız ücretsiz ve değerlendirmeniz sonucu sonraki çalışmalarda (tabiki beğenirseniz) protokolle çalışabiliriz teşekkürler
iş ilanlarına yanıt veren ve iş arayan arkadaşlar lütfen mail adreslerinizi direk mesajınızda vermeyin bu forum kurallarınca yasak ve bunun sizin güvenliğiniz için olduğunu unutmayın özel mesaj yolu ile haberleşebilir kişisel bilgilerinizi oradan verebilirsiniz
ufak bir hatırlatma daha yapmak isterim iş arıyorsanız ve bir ilana cevap verecekseniz hasan ulukaya'nın mesajını örnek almanızda fayda var en azından yaptığınız işlerden örnekleri insanlara sunmalısınız ki sizden ne alabileceklerini görsünler değerlendirebilsinler
Özel mesaj alanınız dolu olduğundan özel mesaj atamıyorum. Lütfen profilimdeki mail adresimden ulaşabilirsiniz. CV için mail adresinizi de bildirirseniz sevinirim.
meraba bende bu sekilde hem destek alabilmek hemde verebilmek isterim. Kabul için nası bi durum gerekiyo bilmiyorum ama bu tarzda bi işe girmeyi çok istiyorum ilgilenirseniz msjınızı bekliyorum
mrb larr grafik bölümü öğrencisiyim e-mail yolu ile çalışmak benim için daha ii olucaktır ve işe şuanda çok ihtiyacım var msj atarsanız sevinirim görüşmek dileğiyle hoşçakalın.....
merhaba ben kütahya'da yaşıyorum gazi üniversitesi resim öğretmenliği mezunuyum aynı zamanda branşım grafik ti. şimdi ise grafik üzerine mster yapıyorum. sizinle mail yoluyla karşılıklı güven içinde çalışmak isterim ilgilenirseniz. adres yasak kütahya
Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler. İlgilenen arkadaşlara mümkün olduğunca cevap vermeye çalıştık. Bir arkadaşımızla anlaş yapılmıştır. Şu an için bu ihtiyacımız giderilmiştir. Teşekkürler.