Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Majesty ajans Kurumsal Kimlik | lovies

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Değerli yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim arkadaşlar:)

kurumsalkimliksunum45.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğine sağlık İlker
Çok sade ve şık görünüyor...
Kullandığın mavinin tonuda çok dinlendirici
Emeğine sağlık
Saygılar

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Öncelikle elinize sağlık. Çalışmaya gelecek olursak, kurumsal kimliğin bütünlüğünü yansıtmalı bence. Antetli de ayrı bir tasarım, kartvizit de ayrı bir tasarım, zarf ta ayrı bir tasarım, kurumsal kimliğin bütünlüğünü bozar. Bu sebeple kurumsal çalışmayı bütüne yaymanız gerekiyor. Şuan kartvizit üzerindeki çalışma daha yerinde gibi gözükmekte. İyi çalışmalar.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Öncelikle elinize sağlık. Çalışmaya gelecek olursak, kurumsal kimliğin bütünlüğünü yansıtmalı bence. Antetli de ayrı bir tasarım, kartvizit de ayrı bir tasarım, zarf ta ayrı bir tasarım, kurumsal kimliğin bütünlüğünü bozar. Bu sebeple kurumsal çalışmayı bütüne yaymanız gerekiyor. Şuan kartvizit üzerindeki çalışma daha yerinde gibi gözükmekte. İyi çalışmalar.

Teşekkürler Yunus,Bu türden çalışmaları yeni yeni sergilemekteyim,hatalarım yanlışlarım olucaktır,yorumlarına katılıyorum,vakit ayırdığın için Teşekkür ediyorum:)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Zarf ve kartvizit zaten aynı değil mi?
Bence sadece antetli konusunda onlara yaklaşmalı
ama antetlidede bu kadar yoğunluk boğucu olmaz mı?Yani aynı mavi geçiş kağıt üzerine yazılacaklarıda düşünürsek kalabalık olmaz mı?
Yani doğru yapmış gibi bana kalırsa; Sen nedersin Yunus?

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
ama antetlidede bu kadar yoğunluk boğucu olmaz mı?Yani aynı mavi geçiş kağıt üzerine yazılacaklarıda düşünürsek kalabalık olmaz mı?

Antetli kağıtı konusunda hemfikirim esra yoğunluğu azaltmak istedim ve okunurluğu ön planda tutmak istedim düşüncem bu yöndeydi:)

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Teşekkürler Yunus,Bu türden çalışmaları yeni yeni sergilemekteyim,hatalarım yanlışlarım olucaktır,yorumlarına katılıyorum,vakit ayırdığın için Teşekkür ediyorum:)

Rica ederim. Tabiki kimse anasının karnında öğrenmiyor. :) Yapa yapa, yorumları uyguluya uyguluya öğreniyor insan. Sana tavsiyem burada yapılan yorumları uygulayarak ve sonrasında yine buraya ekliyerek ilerlemen. Faydasını çok gördüm diyebilirim. :) Yaptığım çalışmaları incelersen ne demek istediğimi anlıyacaksın.... :)

Zarf ile kartvizit aynı değil. Zarf ın üst bölümündeki çizgiler kartvizitte yok. Ayrıca renk tonları ayrı ve alt bölümdeki çizgesel alan farklı. Logo zaten aynı olmak zorunda..

İşte sorunda orada. Tasarım yapılırken bunun bir bütün olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir.

Son düzenleme:

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Rica ederim. Tabiki kimse anasının karnında öğrenmiyor. :) Yapa yapa, yorumları uyguluya uyguluya öğreniyor insan. Sana tavsiyem burada yapılan yorumları uygulayarak ve sonrasında yine buraya ekliyerek ilerlemen. Faydasını çok gördüm diyebilirim. :) Yaptığım çalışmaları incelersen ne demek istediğimi anlıyacaksın.... :)

:) Teşekkürler tabikide her konuda yardımı oldu Grafikerler.net'in çok şeyi burada gördüm örnek alarak çalışmalarda bulundum gelişmeme yardımcı oldu.Düşüncelerin mantıklı fikirlerin için Teşekkürler...

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
elinesağlık güzel duruyor
eleştirecek kadar bişey göremiyorum kendi açımdan

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Zarf ile kartvizit aynı değil. Zarf ın üst bölümündeki çizgiler kartvizitte yok. Ayrıca renk tonları ayrı ve alt bölümdeki çizgesel alan farklı. Logo zaten aynı olmak zorunda..

İşte sorunda orada. Tasarım yapılırken bunun bir bütün olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir.

Hımmm ben sizin kadar ayrıntılı incelememiştim açıkçası :)
Çizgisel alandaki farkı farkettim ancak çok rahatsız olmadım :)
Ama sanırım siz haklısınız; ne yaparsak yapalım en iyi şekilde yapmamız gerek!!!!
Teşekkürler faydalı bilgileriniz ve uyarılarınız için

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık dostum ;) benim ekstradan gözüme çarpan çalışmalarında kesime çok yakın çalışmışsın bunada dikkat etmelisin ama genel olarak renkler ve çizgiler sade ve hoş duruyor...

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
kartvizit cok hosuma gıttı ama dıgerlerıde guzel olmus ustun basarılar dılerım:)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Sade ve şık bir çalışma olmuş
Yalnız mavi tonları keşke hep aynı ton kullansa idin
Daha iyilerini yapacağından eminim