Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Manzara ve macro denemelerim

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
:angel: Merhaba arkadaşlar amatör olarak bir kaç deneme yaptım, fotoğraf çekimlerini hobi olarak yapıyorum ve çok meraklıyım, ustalardan yorumlar bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. (Makine - NİKON D60)

dsc0188e.jpg

dsc0187u.jpg

csc0213.jpg

dsc0611t.jpg

dsc0033.jpg

dsc0499.jpg

Benzer konular

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
çalışmaların güzel ama resimlerin boyutu biraz yüksek olduğundan çok geç açılıyor.özellikle son çalışma çok hoş olmuş

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet büyük yükledim :( üzgünüm... Bayaadır giremiyodum siteye imageshack değişmiş resimleri yüklerken uğraştırdı biraz:)) Bu arada yorum için teşekkür ederim... ;)

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
:) Beğenmenize sevindim... Teşekkür ederim.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Burcu harika fotoğrafların :alkis:
Çok beğendim arkadaşım; elindeki makinanın hakkını vermişsin :)
Özellikle çiçekte yakaladığın parlaklığa ve en son eklediğin gün batımı fotoğrafına bayıldım :)
Devamını dört gözle bekliyorum...
Teşekkürler
Saygılar

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Amatör kareler oldugu için, öyle değerlendirecegim izninizle...:)
Birde bir ricam olacak: bu kadar büyük yüklemeyin, incelemesi zor oluyor :)

NİKON D60-Makinanız güzel, karelerde elle yorurulunca güzel bir ürün görmek kaçınılmaz oluyor...Lens kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız; kaç mm?

Genel olarak amatör olarak bakıldıgında çok hoş kareler; fakat bir kaç noktaya değinmek isterim. Neden daha iyi olmasın, değil mi?

ஐ İlk kare de zoom yapmaktan neden çekindiniz ki... :)

ஐ Bu karenizi çok sevdim; fakat kompozisyon fazla kalabalık...
Ve açı yamuk olmuş :)

ஐ Bu kare de çok güzel; ama panaromik olarak görmeyi çok isterdim :)
ஐ Makro çekimlerimiz amatör birine göre çok iyi....Zamanla daha iyileri olacaktır.

ஐ Son kareyi yanlış açıdan almışsınız, ama manzara süper =) Emeğinize sağlık.

Makine iyi, manzara-mekan güzel...daha ne olSun...Çekende hünerini katarsa muhteşem 3' lü ye ramah kalır =)

Deklanşörünüze sağlık...
Işığınız hiç solmasın.

Son düzenleme:

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
calısmalar guzel...profesyonel bır fotografcı olmadıgım ıcın fazla bısey dıyemem banada dusmez...genel olarak cok guzel kareler yakalamıssınız...benımde su kablumbagam var...bende fotografını cekeyım cok seker cıkmıs...gokyuzu muthıs cıkmıs bırıncı fotografta...ama zamanla dahada ıyı olacak...fotograf cekmek gıbısı var mı ınsanın tum yorgunluklarını alıyor...ustun basarılar dılerım:)

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar tüm yorumlar için çok çok teşekkür ederim. "blueden" sana ayrıca teşekkür ederim açıklamaların için hepsini dikkate alıcam... ;)

(Bu arada gulum352 kaplumbağamızın adı Yosun :) )

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
İlk yayınladığın karelerin yanında harika görünüyorlar. Işıktan da kaynaklanan bozukluk vardı sanki. O pozlardan ilki güzeldi. Bunların da hepsi hoş olmuş. Özellikle ilk fotoğraftaki bulutları çok beğendim doğrusu. :) Tebrik ederim.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlk yayınladığın karelerin yanında harika görünüyorlar. Işıktan da kaynaklanan bozukluk vardı sanki. O pozlardan ilki güzeldi. Bunların da hepsi hoş olmuş. Özellikle ilk fotoğraftaki bulutları çok beğendim doğrusu. :) Tebrik ederim.

Evet doğru söylüyosun. Bu arada aradan 1 sene geçti :) Yorumun için de teşekkür ederim... :wink: