Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Manzara vektörel illustrasyonu

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arada günlük işlerin stresinden ve tek düzeliğinden kurtulmak için yaptığım tamamen vektörel illustrasyonlardan biri. İllustrator CS3 de yaptım.

czmfc7.jpg
[/URL][/IMG]

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ellerinize emeğinize sağlık güzel bir çalışma

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğinize sağlık hoş bir çalışma olmuş.

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlar için sağolun arkadaşlar ama içinde bitmap malzeme olmayan 7 layer ve bin küsur alt layerden oluşan çalışma (96 mb) makinamı o kadar yordu ki rötuş çalışmalarını yapamadım. Ufak tefek kaymalar var düzeltecektim ama bir tek zoom için 20 sn bekleyince vazgeçiyor insan.

Sağlam bi upgrade zamanı gelmiş:)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumlar için sağolun arkadaşlar ama içinde bitmap malzeme olmayan 7 layer ve bin küsur alt layerden oluşan çalışma (96 mb) makinamı o kadar yordu ki rötuş çalışmalarını yapamadım. Ufak tefek kaymalar var düzeltecektim ama bir tek zoom için 20 sn bekleyince vazgeçiyor insan.

Sağlam bi upgrade zamanı gelmiş:)

evet illustrator böyle gıcık yapar:)

bende çalışmalarıma rötüş yapıcağım zaman Photoshp programı kullanıyorum

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ama fotoşopta yaparsanız çalışmanız vektörlükten çıkar ben %100 vektör çalışmayı seviyorum. Ama gülü seven dikenine katlanıcak tabi:)

<tsunami>

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
süper ötesi emeğine sağlık.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Ama fotoşopta yaparsanız çalışmanız vektörlükten çıkar ben %100 vektör çalışmayı seviyorum. Ama gülü seven dikenine katlanıcak tabi:)

neden böyle düşünuyorsunuz?:) bana göre bu iki program İllustrator ve Photoshop bir birine tamamnılan programlar. Mesela İllustratorda Burn ve Dodge Tool eksik araçlar, İllustratorda o araçlar olsa Photoshop o zaman kullanılmaz olurdu. eğer benim illustrasyonlarım incelersiniz vertorelden bence çıkmamışlar (tabi profy değilim, ilham geldıkça çiziyorum)

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
neden böyle düşünuyorsunuz?:) bana göre bu iki program İllustrator ve Photoshop bir birine tamamnılan programlar. Mesela İllustratorda Burn ve Dodge Tool eksik araçlar, İllustratorda o araçlar olsa Photoshop o zaman kullanılmaz olurdu. eğer benim illustrasyonlarım incelersiniz vertorelden bence çıkmamışlar (tabi profy değilim, ilham geldıkça çiziyorum)

Haklısınız ama sadece görsel değil teknik anlamdada vektör olmasını istiyorum. Mesh kullanımı pratikleştikce gölge ışık etkilerinide veriyorsunuz sonuçta :)
Yalnız sayın kasta ben yorumlarınızı okuyorum genelde ama çalışmaları göremedim link verebilirmisiniz.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Haklısınız ama sadece görsel değil teknik anlamdada vektör olmasını istiyorum. Mesh kullanımı pratikleştikce gölge ışık etkilerinide veriyorsunuz sonuçta :)
Yalnız sayın kasta ben yorumlarınızı okuyorum genelde ama çalışmaları göremedim link verebilirmisiniz.

eğer profil ime girip açtığım konularım incelersiniz bulabilirsiniz

demekki portofolya yapmam zamanı geldı:utann::D

mul1907

🌱Yeni Üye🌱
aslında ilk etapta göze hoş geliyor ama biraz incelediğinde göze batan görüntüler heleki o çiçekler kopyala yapıştır yaptığın o kadar kötü gözüküyorki çiçekte bi farkılık aramak istiyor ama üçüde klonlanmış

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
aslında ilk etapta göze hoş geliyor ama biraz incelediğinde göze batan görüntüler heleki o çiçekler kopyala yapıştır yaptığın o kadar kötü gözüküyorki çiçekte bi farkılık aramak istiyor ama üçüde klonlanmış

gözünüz çiçekle fraklalık görmek isteyinca gayet doğal bir estek...

ama eğer siz Illustratorda o kadar buyuk, o kadar fazla efekt verirsiniz, mkinnız kititlenir ufak bir nokta bile 5 saat taşınır... bunun için üyemiz kopya almakta ihtiac duyudu, tamam çiçek üzerine çalışabilirdı, ama gerçi güzel bir çalışma