Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mathmagic Hata

medevil

🌱Yeni Üye🌱
İndesignda mathmagic ile bir formulu yazdığımda update dediğimde
error occurred while creating or writing mathmagic eps file şeklinde hata veriyor acil yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar

Benzer konular

elfelah

🌱Yeni Üye🌱
İndesign CS4 de sürekli bu hata karşıma çıkıyor. "Error occured while creating or writing Mathmagic EPS files" eveet aynı hatayı bende de veriyor windows xp sistemim yardımlarınızı bekliyorum

elfelah

🌱Yeni Üye🌱
Pc de İndesign CS4 mathmagic de sürekli "Error occured while creating or writing Mathmagic EPS files" bu hatayı veriyordu. sonunda sorunu çözdüm arkadaşlar. plugin ile ilgili bir hata pluginin mathmagic sayfasından en son sürümü indirip onu ekleyince sorun çözülüyor. :)

majestecan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mathmagic nerden bulabilirim ve nasıl indesing ekleniyor

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sorun en son sürümü yüklenerek değil şu şekilde çözülüyor;

Sorunun temeli , windows her bu programın çalıştırılışında onay istiyor.Ancak programı indesign içinden çağırınca sizlerin bahsettiği bu sorun ortaya çıkıyor....

1-Sizin mathmagic in bulunduğu dizini açıp (program files da) exe dosyasını bulup sağ tıklayın uyumluluk modunu win xp sp2 ye geririn
2-exe ye sağ tıklayıp yine orada yer alan "run as administrator" (yönetici olarak çalıştır) seçeneğini seçin. Sorunun düzelmesi gerekiyor.
3- Tam emin değilim nasıl yaptığımı şimdi bulamıyorum mathmagic için uyarı çıktığında oraya ulaşılabiliyor program için olan ksıtlamaları en düşük düzeye getirin

4- Bana teşekkür etmeyi unutmayın :)

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu arada sizlere görseller ekledim 4. adım ekteki kırmızı ile işaretli bölümlerden programa tam yetki vermekle düzelir...
Size tavsiyem resimdeki ayarları yapınız.

grafikerlerr.png

nzfksp

🌱Yeni Üye🌱

Sorunun temeli , windows her bu programın çalıştırılışında onay istiyor.Ancak programı indesign içinden çağırınca sizlerin bahsettiği bu sorun ortaya çıkıyor....

1-Sizin mathmagic in bulunduğu dizini açıp (program files da) exe dosyasını bulup sağ tıklayın uyumluluk modunu win xp sp2 ye geririn
2-exe ye sağ tıklayıp yine orada yer alan "run as administrator" (yönetici olarak çalıştır) seçeneğini seçin. Sorunun düzelmesi gerekiyor.
3- Tam emin değilim nasıl yaptığımı şimdi bulamıyorum mathmagic için uyarı çıktığında oraya ulaşılabiliyor program için olan ksıtlamaları en düşük düzeye getirin

ben de aynı sorunla karşılaştım. gerçekten çok işe yaradı çok çok teşekkürler :)

kirpimiyim

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim. Yan

Bu mesajı ben yazmışım gibi bir teşükkür görderdim yanlışlıkla. Kusura kalma.

caferdereli

🌱Yeni Üye🌱
Mac te math magic yardıma ihtiyacım var. math magic pluginini indesign pluginin içine attım. indesign daki plugin penceresinde çıkıyor ancak açılmıyor. n yapmam lazım.

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
İndesign içinde yukarıdaki menu-type- table gibi sekmelerin yanına "plug-in" isimli bir menü eklendi ise oradan plug-in ' e mathmagic.exe dosyasının olunu göstermeniz gerekli....