Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mavi Yeşil

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaslar ılk sormak ısteyecegınız sey sanırım ne tür bır fırmanın logosu olacaktır, onu bende bılmıyorum rastgele böyle bı logo çıktı ortaya, ama bı çay logosu olabılır dıye düsünüyorum, yorumlarınızı ve elestırılerınızı beklıyorum

maviyesil.jpg

https://img522.imageshack.us/img522/7220/maviyesil.jpg

Benzer konular

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence diyet çay markasıda olabilir ben 2 diyorum eğer sen cizdiysen tamamen hoş görünüyor eline sağlık.

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet dıyet çay logosu çok hos olur, evet tamamen kendım çızdım yorumun ıçın tesekkurler

tugrulguvenc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet çok sade ve hoş kardeşim

bi sorun var mavinin yazı rengi göze hiç güzel gelmiyo :/

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
ikinci çalışmadaki yapraklar çok hoş durmuş, tebrikler..

Omerlutfi

🌱Yeni Üye🌱
Bu keyif için yapılmış bir logo çalışmasıysa ve amaç fikirlerimizi almaksa ben 3'ü daha çok beğendim. Logoyu zorlama bir zemindense boşlukta kullanmak her zaman daha hoş gelmiştir gözüme, sanırım ondan..

Ama profesyonel bir çalışma ise;
https://www.mavi-yesil.net adresine de bir bak derim. :wink:

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınız ve elestırılerınız ıçın çok tesekkür ederım arkadaslar, ısımde mavı yesıl oldugu ıçın mavı renklı font kullandım, mavi-yesil.net sıtesınıde ınceledım evet gayet hos bı çalısma olmus, bu tür çalısmalarım profesyonellıge adım adım yaklasmamın daha baslangıcı yanı tecrübem az program kullanma konusunda ıyı oldugumu düsünüyorum hayalgücüm zayıf böyle çalısmalarla kendımı gelıstırıyorum, agır agır çıkıyoruz ıste merdıcenlerı :) tekrardan yorumlarınız ıçın tesekkür edıyorum arkadaslar

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Şimdi şunu anlamadım.. Kendine bir hedef belirlemeden logo çalışması yapmanın sana nasıl bir katkısı olabilir? .. Ne logosu siz belirleyin. :) .. Malesef sektörde böyle işler karşımıza çıkmıyor. "Siz bir logo yapın artık hangi sektöre uyarsa bir o sektörde iş yapacağız." Eğer kendine bir katkısı olsun istiyorsan, önce sektörünü belirle, madencilikse madencilik,tekstilse tekstil.. daha sonra kendini zorlamak adına işyerine sektörle en alakasız ismi ver. Yani tekstil sektörüne "kazak" ismini vermenin sana bir faydası olmayacaktır, çünkü çok fazla çıkış yolu bulabilirsin. Ama "Deniz Tekstil" dersen bu çalışma seni daha çok zorlayacaktır ki, öğrenmenin ilk aşaması kendi sınırlarını zorlamaktır. Bu örneği vermeme rağmen tekstil sektörüne logo çıkartmak yine basittir. Kendini daha çok zorlayabileceğinden eminim, kendine bu taktikle hayali şirketler kurarak daha faydalı olabilirsin.

Logo çalışmalarına gelirsek. Mavinin yeşil yeşilin mavi kullanılmasındaki amaç nedir? "Sizi Kandırdım!!" gibi birşey mi ? .. Algıyı zayıflatır, kişiyi zorlar.

1. çalışmadaki amblem her ne kadar başarılı gözüksede bir çok benzerini bulabiliceğimden eminim.. Hatta çoğu çay firması logosunda :)..

2.çalışmadaysa arka plandaki renk logoyu yemiş bitirmiş..

Kolay Gelsin.

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Şimdi şunu anlamadım.. Kendine bir hedef belirlemeden logo çalışması yapmanın sana nasıl bir katkısı olabilir? .. Ne logosu siz belirleyin. :) .. Malesef sektörde böyle işler karşımıza çıkmıyor. "Siz bir logo yapın artık hangi sektöre uyarsa bir o sektörde iş yapacağız." Eğer kendine bir katkısı olsun istiyorsan, önce sektörünü belirle, madencilikse madencilik,tekstilse tekstil.. daha sonra kendini zorlamak adına işyerine sektörle en alakasız ismi ver. Yani tekstil sektörüne "kazak" ismini vermenin sana bir faydası olmayacaktır, çünkü çok fazla çıkış yolu bulabilirsin. Ama "Deniz Tekstil" dersen bu çalışma seni daha çok zorlayacaktır ki, öğrenmenin ilk aşaması kendi sınırlarını zorlamaktır. Bu örneği vermeme rağmen tekstil sektörüne logo çıkartmak yine basittir. Kendini daha çok zorlayabileceğinden eminim, kendine bu taktikle hayali şirketler kurarak daha faydalı olabilirsin.

Logo çalışmalarına gelirsek. Mavinin yeşil yeşilin mavi kullanılmasındaki amaç nedir? "Sizi Kandırdım!!" gibi birşey mi ? .. Algıyı zayıflatır, kişiyi zorlar.

1. çalışmadaki amblem her ne kadar başarılı gözüksede bir çok benzerini bulabiliceğimden eminim.. Hatta çoğu çay firması logosunda :)..

2.çalışmadaysa arka plandaki renk logoyu yemiş bitirmiş..

Kolay Gelsin.

Sastım kaldım yorumunuza, ama dogruları söyledınız, ben grafık konusunda hıç egıtım almadım, grafık tasarım programlarını kullanmayı çok ıyı bılıyorum, grafık tasarım konusundakı eksıklıklerım; Tecrübem çok az, hayalgücüm zayıf sanırım ya da ben öyle sanıyorum, vs vs böyle seyler ama ne dersenız deyın ben bu yolsa yürümek ıstıyorum ve yürümeye devam edıcem her sey zamanla yavas yavas olur :) ne sanslıyızkı böyle bır ınternet sayfası var ve hatalarımızı düzeltmeye yardımcı olan sızın gıbı ınsanlar var çk tesekkür edıyorum ılgılendıgınız ıçın

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Sastım kaldım yorumunuza, ama dogruları söyledınız, ben grafık konusunda hıç egıtım almadım, grafık tasarım programlarını kullanmayı çok ıyı bılıyorum, grafık tasarım konusundakı eksıklıklerım; Tecrübem çok az, hayalgücüm zayıf sanırım ya da ben öyle sanıyorum, vs vs böyle seyler ama ne dersenız deyın ben bu yolsa yürümek ıstıyorum ve yürümeye devam edıcem her sey zamanla yavas yavas olur :) ne sanslıyızkı böyle bır ınternet sayfası var ve hatalarımızı düzeltmeye yardımcı olan sızın gıbı ınsanlar var çk tesekkür edıyorum ılgılendıgınız ıçın

Yardımcı olabildiğime sevindim.

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu keyif için yapılmış bir logo çalışmasıysa ve amaç fikirlerimizi almaksa ben 3'ü daha çok beğendim. Logoyu zorlama bir zemindense boşlukta kullanmak her zaman daha hoş gelmiştir gözüme, sanırım ondan..

Ama profesyonel bir çalışma ise;
Mavi-Yeşil Restaurant adresine de bir bak derim. :wink:

Profesyonel demişsin ama pekde profesyonel durmuyo gibi geldi bana ya ne bileyim ama sen güzel diyosan güzeldir :)))