Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Medical 2000 afiş çalışmaları

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
62951640pn4.jpg

14841698on2.jpg

Benzer konular

cagrinho

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elinize sağlık, şık duruyor

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
1. çalışma bana biraz abest geldi. Acil müdahale sedyeleri ile yere dizilmiş elinde laptop gülen doktorlar ne alaka. sedyeler kendi kendine müdahale ediyor bizede internette sorf yapmak kalıyor gibi..Tabi bu benim düşüncem emegine saglık.

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şöyle söyleyeyim firmanın yapmış olduğu ürünler bunlardan biride sedyeler. okadar kullanışlı ve teknolojik ki çalışanların işleri kolaylaşıyor ve rahatlıyorlar. bunu sloganlarla da anlatmaya çalışmıştım ama sanırım olmamış.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
aslında evet sendeyeler çok işe yarıyoruz diye bagırıyorlar ama kullandıgınız görselden mi bilmiyorum bana sanki sedyeler herseyi yapıyor imajını verdi.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Forumda bu görselleri paylaşımını yapmıştım.Ordan mı kullandınız bilmiyorum tabi ama çalışmalarda gayet hoş duruyorlar. :)
Alttaki çalışmada "sağlık için teknoloji" yazısı farklı bir renk ile düşünülürse daha dikkat çeker düşüncesindeyim.
Kolay gelsin.

senoldizayn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fotoğraf çekimlerindeki insan figürleri sizemi ait?

Moderatör tarafında düzenlendi:

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
bence 2. afiş daha amacına uygun,1.afişte sedye boş,amacına uygun gösterilebilirdi,doktorlar ellerinde pc memnun bir şekilde farklı bir boyutta,

Sedyedeki hasta,medikal ürünün fonksiyonlarından rahat,memnun olsa olmazmı :wink:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1. çalışma bana biraz abest geldi. Acil müdahale sedyeleri ile yere dizilmiş elinde laptop gülen doktorlar ne alaka. sedyeler kendi kendine müdahale ediyor bizede internette sorf yapmak kalıyor gibi..Tabi bu benim düşüncem emegine saglık.

Bu şekilde düşünen ben değilmişim demekki. Gerekli açıklamanızı yapmışsınız ama bana tatminkar gelmedi. 2. çalışmanız bence daha şık emeğinize sağlık

antitasarim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Consept çalışmasında ürün kullanılmaz. Daha çok ürünü anlatan meteryaller kullanılır. Her iki afişte de consept ve ürün iç içe kullanılmış. Gözü yoran kısmı zaten o. Her iki objeyi de ön planda kullanmışsınız. Ya doktorların olduğu bölümü ön plana çıkarın yada sedyeleri. selamlar

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
Renk uyumları muhteşem. Emeğine sağlık