Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. çalışma bana biraz abest geldi. Acil müdahale sedyeleri ile yere dizilmiş elinde laptop gülen doktorlar ne alaka. sedyeler kendi kendine müdahale ediyor bizede internette sorf yapmak kalıyor gibi..Tabi bu benim düşüncem emegine saglık.
şöyle söyleyeyim firmanın yapmış olduğu ürünler bunlardan biride sedyeler. okadar kullanışlı ve teknolojik ki çalışanların işleri kolaylaşıyor ve rahatlıyorlar. bunu sloganlarla da anlatmaya çalışmıştım ama sanırım olmamış.
aslında evet sendeyeler çok işe yarıyoruz diye bagırıyorlar ama kullandıgınız görselden mi bilmiyorum bana sanki sedyeler herseyi yapıyor imajını verdi.
Forumda bu görselleri paylaşımını yapmıştım.Ordan mı kullandınız bilmiyorum tabi ama çalışmalarda gayet hoş duruyorlar. Alttaki çalışmada "sağlık için teknoloji" yazısı farklı bir renk ile düşünülürse daha dikkat çeker düşüncesindeyim. Kolay gelsin.
1. çalışma bana biraz abest geldi. Acil müdahale sedyeleri ile yere dizilmiş elinde laptop gülen doktorlar ne alaka. sedyeler kendi kendine müdahale ediyor bizede internette sorf yapmak kalıyor gibi..Tabi bu benim düşüncem emegine saglık.
Consept çalışmasında ürün kullanılmaz. Daha çok ürünü anlatan meteryaller kullanılır. Her iki afişte de consept ve ürün iç içe kullanılmış. Gözü yoran kısmı zaten o. Her iki objeyi de ön planda kullanmışsınız. Ya doktorların olduğu bölümü ön plana çıkarın yada sedyeleri. selamlar