Neler yeni

Medikal sektörde tecrübeli grafiker - İstanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Allbrand

🌱Yeni Üye🌱
Medikal sektörde tecrübeli grafiker

Program/Seviye: En azından; illüstratör, indesign, photoshop, freehand programlarını iyi derecede kullanabilen, medikal sektörde en az 3 yıl tecrübeli, kreatif, medikal dışı sektörler içinde fikir üretebilen, neşeli, huzurlu, lider olabilecek, zamanı iyi kullanabilen bir grafiker arıyoruz

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Yakında Alaşehir'e gerçekleşecek olan adres değişikliğinden dolayı Anadolu yakasında ikamet tercih sebebidir. Ulaşım sorunu olmayacak olan Avrupa yakası noktalarından gelecek adaylarda değerlendirilecektir.

E-posta: info@allbrand.com.tr

Benzer konular

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

erhan emir

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar inanınızı yeni gördüm hala online ise eğer sizinle görüşmek isterim 9 senelik grafik tasarım tecrübem var sanat yönetmenliği yaptım cevahir holding, evdema ev dekorasyon mağazaları'nın marka yöneticiliğini yaptım DS damad'ta sanatyönetmenliği yaptım mac bilgisayar kullanırım adobe indesing, photoshop, illustrator, quark, freehand, mc office programlarına hakimim görüşmek dileği ile *****

Moderatör tarafında düzenlendi:

Allbrand

🌱Yeni Üye🌱
Kreatif tasarımcı grafiker - İstanbul

Kreatif tasarımcı grafiker

Program/Seviye:
  • PHOTOSHOP
  • ILLUSTRATOR
  • INDESIGN

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Ataşehir merkezli ajansımızda çalışmak üzere, tasarım yönü kuvvetli, sorumluluk sahibi, neşeli, uyumlu, müşteri temsilciliği yapabilecek düzeyde grafiker arıyoruz. Medikal sektörde tecrübesi olanlar avantajlı olacaktır.

E-posta: info@allbrand.com.tr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...