Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mental Ray ile Render ve Kaplama (Video Ders)

designator35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb arkadaşım seninle bağlantı kurmak için msn adresi alabilirmiyim....birt konu hakkında ayrıntılı yardımına ihtiyacım var....

hasankolay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Rar Part'ları yalnış ayrılmış.Açılmıyor.Açan arkadaşlar varmı?

indigo34

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel bir paylaşım olmuş :) teşekkürler.:smile:

aslanay

🌱Yeni Üye🌱
indirdim söylediğiniz şekilde denediğim halde açamadım nerde hata yapıyorum a
caba

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
paylaşım için tşkler arkadaşım umarım part lerı açarken sorun yaşamam :)

henüz indirmedim ama indiriyorum şuan rapid den çıkarınca bildiririm size önerim isinleriyle oynayarak açmaya çalışın

aslanay

🌱Yeni Üye🌱
Ellerine sağlık çok açıklayıcı olmuş mantelray hakkında şimdiye kadar bulabildiğim en açıklayıcı ders.Teşekkürler. Arkadaşlar açılımda sorun yaşıyorsanız dosya isimlerini değiştirirken harf hatası yapmış olabilirsiniz.Ben öyle yapmışım :)) tekrar teşekkürler devamını bekliyoruz.

aslanay

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu sorunun yeri bura mı bilmiyorum ama maxte camera match hakkında bilgisi olan varmı veya arka fon yaparken renderde nasıl ayarlamam gerektiğini bilmiyorum teşekkürler

emrebalboa

🌱Yeni Üye🌱
hataz.jpg

crc avi dosyası hatası diye birşey çıkıyor.

Son düzenleme:

haldash

🌱Yeni Üye🌱
Evet Rar dosyalarında sorun olmalı bende açamıyorum

leonidas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum tebrik ediyorum.. çok yapıcı ve faydalı dersler hazırlıyorsun.. Özellikle de mentalray derslerin konusunda sıkı takipçinim...

NERGIS2010

🌱Yeni Üye🌱
bütün dosyaları indirdim ama, açılırken hata veriyor.
yardımcı olabilirmisiniz?...

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
winrar içerisindeki dosyaların isimlendirilmesinde hata yapılmış galiba..çıkardıktan sonra isimleri kontrol ederek değişikliklikleri yapın.
boeluem1_part3-4.rar dosyasını aç. İçinden bölüm1.part3.rar ve bölüm1.part4.rar isimli doyalar çıkacak. Bu dosyaları boeluem1.part3.rar ve boeluem1.part4.rar olarak değiştir.

boeluem2_part2-3.rar dosyasını aç. İçinden bölüm2.part2.rar ve bölüm2.part3.rar isimli doyalar çıkacak. Bu dosyaları boeluem2.part2.rar ve boeluem2.part3.rar olarak değiştir.
kolay gelsin..slmlar

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Paylaşım için tşk.ler...

karabugul

🌱Yeni Üye🌱

blackeagle55

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım vermiş olduğun zipler açılmıyor yukardaki arkadaşın anlattığı gibi cilt istiyor. bu konuda yardımcı olursans sevinirim.

winrar içerisindeki dosyaların isimlendirilmesinde hata yapılmış galiba..çıkardıktan sonra isimleri kontrol ederek değişikliklikleri yapın.
boeluem1_part3-4.rar dosyasını aç. İçinden bölüm1.part3.rar ve bölüm1.part4.rar isimli doyalar çıkacak. Bu dosyaları boeluem1.part3.rar ve boeluem1.part4.rar olarak değiştir.

boeluem2_part2-3.rar dosyasını aç. İçinden bölüm2.part2.rar ve bölüm2.part3.rar isimli doyalar çıkacak. Bu dosyaları boeluem2.part2.rar ve boeluem2.part3.rar olarak değiştir.
bu şekilde yaptığım halde yine de olmuyor en kısa sürede bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.saygılar

sambursa

🌱Yeni Üye🌱
aynı şekilde yaptım açılmıor yardımcı olun lütfen

isaarici

🌱Yeni Üye🌱
rapidden hata veriyor
ilgilenirseniz sevinirim
yinede sağolun

studyokan

🌱Yeni Üye🌱
Olmuyor

Dosyaları indirdik ama dosya isimlerini belirilen şekilde değiştirdiğimiz halde sonuç oluyor. Onun yerine bunu başaran bir arkadaşın yeniden upload etmesini rica eidyorum