Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

menü tasarım

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
bu benim yapmış olduğum çalışma. diğer arkadaş benden önce başlamıştı ve daha önce bitirdi. o gösterildi ve beğenildi benimki onun için biraz eksik ve yarım ama beğeninize sunmak istedim. :)

diğer arkadaşın yaptığı çalışma

arkadaşlar sondaki tamamlanmış ve bitmiş olan işin kapağı deri cilt olacak onun için kapak çalışması yok.

her ikisi içinde yorumlarınızı bekliyorum

DeFacto

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ellerine saglık hoş çalışmalar...

Ama.... :)

ilk resimdeki fon rengi ne abi öyle diğer fonlarla bi bağlantısını göremedim, birde baskıdan sonra ne hal alır bilemem. O KERVAN yazısı çok sıradan olmuş diğer ana başlık fontların ondan daha iyi. Bence KERVAN'ın fontu değiştirlmeli...Menülerin sağ ust kısmındaki K harfleri ? KERVAN ın K si deme... :) Eğer KERVAN'ın K si ise bence aynı fontun K harfi olmalı. İlk resimdeki Kalp de bence oraya yakışmamış Kaldırılmalı o kalp başka bi obje konulabilir...

Ellerine sağlık Güzel tasarım...

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
"K" harfinin ne anlamı olduğunu hiç sormadım ama Kervan 'ın K'sı olduğunu sanmıyorum ama öyleyse aynı fontta yapmasını söylerim:)

Kervan'ın fontu o hocam değiştiremeyiz logosu gibi, işletmenin kapısında ve herşeyinde o font ve kalple kullanılıyor
yorum için teşekkürler

resimleri düzenlendiğin için ayrıca teşekkür ederim

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Benim gördüğüm ilk çalışmada yazılar kenarlara çok yakın biraz pay verirseniz kaza kurbanı olmaz.
Renk alternatifi bakabilirsin.

Genel olarak güzel emeğine sağlık.

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
genel olarak güzel ama bende kervan fontuna takmış durumdayım.Kendi yazı stili belki ama hoş durmamış bu tasarımda.Çünkü tasarım gerçekten güzel.Bunun dışında bikaç tavsiyem daha olacak.Bazıyerlerde kırmızı alanlar kullanmışsın.Bu alanlar renk bakımında göz yorgunluğu yaratıyor.Opacity olarak biraz daha rengi açarsan temel renk olarak kullandığın turuncuyla daha uyumlu olacaktır.Bir diğer şikayetim de Çorbalar Pizzalar Ana yemekler vs. yazılarının kimileri üstte resim alt çizgisinde, kimileri ise resimden bağımsız olarak aynı sayfanın dibinde bulunuyor.Bu gerçekten büyük uyumsuzluk.Hepsi ya resimde yada sayfanın altında olsa daha hoş olacak.Ayrıca resim üzerinde olanlar biraz sönük kalmış.Baskı esnasında çok belirgin olmayabilir bu yazılar.Biraz daha canlı renk yada daha kalın kontür kullanılabilir.Güzel çalışma ellerinize sağlık...

corbis

🌱Yeni Üye🌱
Harika olmuş, ama açıklamalı verdiğin menülerde satır arasını hafi açarsan sanki daha rahat okunacakmış gibi geliyo bana. Emeğine sağlık

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar bu iş henüz basılmamıştı tavsilerinizi uygulamaya çalışacağım (bu tasarıyı ben yapmadığım kesin birşey diyemiyorum)

teşekkürler

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba... ikinci tasarimdan bahsetmek istiyorum ben...

eger yazi alanlarini siyah yaparsan menüdeki fiyatlar her degistiginde menü tekrar tekrar basilmaz.... sadece siyah renkler basilarak maaliyetlerde düsürülmüs olur...

bu sekilde yapmanla tasariminda cok fazla degisecegine inanmiyorum...

ayrica salatalarda kullandigin fotografla diger fotograflar arasinda kadraj ve isik farkliliklari var gibi geliyo bana.. yaniliyomuyum?

basarilar..

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
yazıların altına siyah koymak maliteyi düşürür tasarıma birşeyler katar dediğiniz gibi ama firma için para önemli değil, zaten yılda bir kere yaptırıyor onda da yeni tasarım istiyor.

salata da arşivdeki en güzel salata resmi o, çekim olarak diğerlerinden farklı olduğu kesin. ayrıca fotoğraflardan fazla anlamıyorum kadraj falan ne olduğunu bilmiyorum :(

fiyatların altındaki siyah uygulamayı deneyeceğim

yorumun için teşekkürler

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ellerrine Kollarına sağlık ama ilk baştaki resim olmamış onu tam yapamamıssın

Katsumoto

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk rsm hariç gerisi güzel olmus eline sağlık

tuhan

🌱Yeni Üye🌱
Bence turunculular gayet iştah açıcı yani tam kitlesine uygun :D

hayalfirst

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ikinci resimdeki altta kullandığın görseli tabakların dışında kalan kısım yok edilicek şekilde dekupe edersen daha iyi olur.göze çarpıyo ve rahatsız edici.genel olarak güzel.ama kervan logosu kullandığı logo herhalde değiştirme yapamıyosun.

karmaskesi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma gayet hoş olmuş sanırım menü içindeki kalemler ve fiyatlar için ayrı ayrı kutucuklar açılıp içine yazılsaydı daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum.. çalışmalarında başarılar

blairmay

🌱Yeni Üye🌱
merhaba;
üst menüdeki renkler harbiden garip kaçmış biras ve yazılar daha güzel olabilir mesela biras daha şekilli böle
ellerine sağlık :)

DjTatu

🌱Yeni Üye🌱
hoş çalışmalar ama ikinci tasarımı daha bi beğendim. insanın iştahını açıyor :)