Satışta olan icon çalışmam eksiklerimi söylerseniz çalışmamı güncellemeye çalışacağım
BlueX ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 1,022 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.bluexdesign.com 5 Şub 2011 #1 Satışta olan icon çalışmam eksiklerimi söylerseniz çalışmamı güncellemeye çalışacağım
medosanart 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 13 Ara 2010 Mesajlar 513 Tepkime puanı 18 Web sitesi medosanart.blogspot.com 5 Şub 2011 #2 imleç icon u baş parmak biraz problemli gibi geldi ama belkide öyle yapmak istemişsindir. İşaret parmağının kalkık olması gerekmiyormu
imleç icon u baş parmak biraz problemli gibi geldi ama belkide öyle yapmak istemişsindir. İşaret parmağının kalkık olması gerekmiyormu
BlueX ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 1,022 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.bluexdesign.com 5 Şub 2011 #3 medosanart' Alıntı: imleç icon u baş parmak biraz problemli gibi geldi ama belkide öyle yapmak istemişsindir. İşaret parmağının kalkık olması gerekmiyormu Genişletmek için tıkla ... imleçler tombul olsun istedim Doğru diyosun işaret parmağı kalkık olmalı ama parmaklar aynı boyutta olunca işaret parmağını kalkık yaparsak enteresan bi görüntü çıkyo :rofl:
medosanart' Alıntı: imleç icon u baş parmak biraz problemli gibi geldi ama belkide öyle yapmak istemişsindir. İşaret parmağının kalkık olması gerekmiyormu Genişletmek için tıkla ... imleçler tombul olsun istedim Doğru diyosun işaret parmağı kalkık olmalı ama parmaklar aynı boyutta olunca işaret parmağını kalkık yaparsak enteresan bi görüntü çıkyo :rofl:
medosanart 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 13 Ara 2010 Mesajlar 513 Tepkime puanı 18 Web sitesi medosanart.blogspot.com 5 Şub 2011 #4 işaret parmağı kalkık olsa farklı bir parmak sanabilir millet
BlueX ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 1,022 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.bluexdesign.com 5 Şub 2011 #5 medosanart' Alıntı: işaret parmağı kalkık olsa farklı bir parmak sanabilir millet Genişletmek için tıkla ... o yüzden yapmadım aslında yaptım ve gördüm vageçtim
medosanart' Alıntı: işaret parmağı kalkık olsa farklı bir parmak sanabilir millet Genişletmek için tıkla ... o yüzden yapmadım aslında yaptım ve gördüm vageçtim
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 13 Eyl 2011 #6 Bir tavsiye: Sepet ikonları da yapıp eklesen güzel olur. Emeğine sağlık, hoş çalışmalar.
F furkan96 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 31 Ağu 2011 Mesajlar 19 Tepkime puanı 1 16 Eyl 2011 #7 çok hoş bir çalışma