silmarillion
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar buradan öğrendiğim bilgiler ve materyallerle yapmaya çalıştığım logolar.İleride grafikerlik işine girmek istediğimden buradaki bilgiler ve grafiker arkadaşlarımın yardım ve bilgileriyle ufaktan yol alıyorum.Ben buradaki bilgileri kullanarak aşağıdaki logoları çıkarttım.Siz eksik yönlerini söylerseniz sevinirim.Logolar ileride kuracağım firma için tasarladım.Firma bir tasarım firması olacaktır.Tasarım derken sadece logo ve basılı medya değil içinde endüstriyel tasarımlarda olacaktır.
1.Çalışmam
- Bu çalışmada buradaki .psd logo paylaşımı yapılan bölümden alıp üçgenlerin yerini değiştim.Yazı karakterini değiştim.Bu bir hazır şablondan ve anlayacağınız basit bir çalışma oldu.Bu ilk çalışmamdı.Photoshop'ta 72 dpi ile düzenlenmiştir.
2.Çalışmam
- Bu çalışmada yukarıdaki çalışma ile aynı yöntemde yapılmıştır.Sadece yazı karakteri değişmiş ve ambleme blur eklenmiştir.Photoshop'ta 72 dpi ile düzenlenmiştir.İkinci yaptığım logoydu bu.
3.Çalışmam
- Bu 1. çalışmamı sonradan düzenlediğim bir çalışma oldu.
4.Çalışmam
- Bu çalışmam tamamen buradaki edindiğim bilgilerle baştan kendi yapımımdır.Coreldraw'da çizdim.Birinci çalışmamdaki amblemden esinlenerek çizdim ve yazıyı ekledim.Coreldraw 300 dpi ile hazırlanmıştır.Ama .Gif formatına çevirirken şekil bozuldu.O konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
CorelDraw'dan RGB olarak export ettim (JPEG) ve aşağıdaki gibi oldu...
Yorumlarınız ve eleştirileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
1.Çalışmam
- Bu çalışmada buradaki .psd logo paylaşımı yapılan bölümden alıp üçgenlerin yerini değiştim.Yazı karakterini değiştim.Bu bir hazır şablondan ve anlayacağınız basit bir çalışma oldu.Bu ilk çalışmamdı.Photoshop'ta 72 dpi ile düzenlenmiştir.

2.Çalışmam
- Bu çalışmada yukarıdaki çalışma ile aynı yöntemde yapılmıştır.Sadece yazı karakteri değişmiş ve ambleme blur eklenmiştir.Photoshop'ta 72 dpi ile düzenlenmiştir.İkinci yaptığım logoydu bu.

3.Çalışmam
- Bu 1. çalışmamı sonradan düzenlediğim bir çalışma oldu.

4.Çalışmam
- Bu çalışmam tamamen buradaki edindiğim bilgilerle baştan kendi yapımımdır.Coreldraw'da çizdim.Birinci çalışmamdaki amblemden esinlenerek çizdim ve yazıyı ekledim.Coreldraw 300 dpi ile hazırlanmıştır.Ama .Gif formatına çevirirken şekil bozuldu.O konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

CorelDraw'dan RGB olarak export ettim (JPEG) ve aşağıdaki gibi oldu...

Yorumlarınız ve eleştirileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: