Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ms ofset matbaacılık

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
olmayan bi firma tasarımı :smile:

msozgnqc3.jpg

Son düzenleme:

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
sizde nedendir bilmem çalışmaları çok büyük ekleme mantığı var... beklerken ruhum daralıyor... biraz daha küçük mü yüklersiniz, düşük mü yüklersiniz orasını bilemem... ama lütfen çalışmanız açıldı açılacak diye bu kadar zaman beklemeyelim...

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logo hoşuma gitmedi. Zemin güzel ama uyumsuz olmuş. Kolay gelsin.

Birde çalışmanın boyutunu biraz küçültürsen iyi olur.

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
sizde nedendir bilmem çalışmaları çok büyük ekleme mantığı var... beklerken ruhum daralıyor... biraz daha küçük mü yüklersiniz, düşük mü yüklersiniz orasını bilemem... ama lütfen çalışmanız açıldı açılacak diye bu kadar zaman beklemeyelim...

tamam birdaha birdaha olmaz

Logo hoşuma gitmedi. Zemin güzel ama uyumsuz olmuş. Kolay gelsin.

Birde çalışmanın boyutunu biraz küçültürsen iyi olur.

hoşuna gitsin diye yapmadımki zaten :rofl: şaka şaka logo abartılı olmuş dediğin gibi tşkler

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
"olmayan bi firma tasarımı :)"
Logosuyla birlikte firmayı da tasarlamanız ilginç :D
"Farklı düşünceler için..." cümlesini sizin için tamamlamayı bir görev bilerek daha çok araştırma yapmalısınız diye bir tavsiyede bulunmak isterim.Sitemizde ki dökümanlar size en iyi ustalığı,hocalığı yapacaktır.
Ayrıca forum kurallarını tekrar gözden geçirmelisiniz.Üstüste benzer içerikli mesaj yazmaktır.

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben çalışma açılırken güzel bi arka plan görünce sonunda en az onun kadar sade ve hoş bişey olur dedim ama bambaşka bişey çıktı ortaya logoyla arka planın uyumsuzluğu sıfır

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
"olmayan bi firma tasarımı :)"
Logosuyla birlikte firmayı da tasarlamanız ilginç :D
"Farklı düşünceler için..." cümlesini sizin için tamamlamayı bir görev bilerek daha çok araştırma yapmalısınız diye bir tavsiyede bulunmak isterim.Sitemizde ki dökümanlar size en iyi ustalığı,hocalığı yapacaktır.
Ayrıca forum kurallarını tekrar gözden geçirmelisiniz.Üstüste benzer içerikli mesaj yazmaktır.

uyarıların için sağol, araştıracağım teşekkür

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
benim anlamadığım tek şey var, tamam bu çalışma serbest bir çalışma, ama ne ile ilgili afiş mı reklam bröşuru mu? ne o? anlamadım....

tasarım ilgili: bir kaç tane anımsız çizgiler, bir daire. logo için bir kaç renk tonu deneme. Bu tasarımda hiç bir şey anlamadım. bize ne göstermek istedınız?

Kendinize geliştirmek istiyorsunuz, bunu anladım...

kendine geliştirmek için olmayın bir firma (mesela çinar matbaacılık olsun) için kurumsal kimlik yapın, bence tecrübenz için daha iyi olacak... daha anlımlı bir yorum, kritik alırsınız. Öylece, yorum aldığınız zaman daha farklı iş yapmalısınız

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Bana söyleyecek pek bişey bırakmamış, kasta ve the_one arkadaşlarım:)

Ancak; Sanırım hakkında cümle kuracağım şey logo... Şekil itibariyle,kutu desen değil, ama kısmi boyutları var, 3d gibi olacakmış, olamamış sanki az daha yıllansa olacak,simetri yok(sağı solu bir değil).

-Ofset Matbaacılık yazısının altınada gölgeye gerek yok?
- Büyük M matbaacılık onu anladık, büyük S ne?:(
-X ve Y düzlemleri Z düzlemiyle karman çorman olmuş...

Ne yapmanız gerektiği konusunda yapılan yorumları dikkate alırsanız sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz...

Başarılar diliyorum...

Saygılar.

sensei01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence foruma bukadar çok katılım yapan (yapmaya çalışan ) bir arkadaş daha yapıcı eleştirileri hak ediyor. gelişmesinde sizlerin etkisi olduğunu belki onlarca konu başlığından sonra göreceksiniz. tipografi ve renk uyumu kolay edinilebilecek beceriler değil fakat emek azim göz ardı edilemeyecek olaylar..

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
bence foruma bukadar çok katılım yapan (yapmaya çalışan ) bir arkadaş daha yapıcı eleştirileri hak ediyor. gelişmesinde sizlerin etkisi olduğunu belki onlarca konu başlığından sonra göreceksiniz. tipografi ve renk uyumu kolay edinilebilecek beceriler değil fakat emek azim göz ardı edilemeyecek olaylar..

kişilerin önce kendileri yaptkları işe saygı duyacak, sonra çıkan sonuca şöyle bir bakıcak "tamam oldu bu diyecek" sonra burda insanların yorumuna sunulacak
siz ne yaparsanız yapın bir insanın tasarın konusunda yeteneği yoksa ve kötü işler çıkarıyorsa alacağı yorumlar bellidir
bu kişininde bu iş üstünde ısrarı azim değil hayalperestliktir, "ben bu işi yapıyorum" hayalidir.

https://www.grafikerler.net/hamazlar-takvim-t30382.html
yukarıdaki örneği ve arkadaşın diğer çalışmalarını da inceleyerek bize gelişiminde ne gibi katkılarımız olabilir söylermisiniz lütfen

saygılar

sensei01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence yaptığı çalışmaları bile buraya gönderecek zamanı ayırması işine saygı duyduğunu ve "hah tamam" dediğini gösterir. çalışmalarının başarılı olduğunu söylemiyorum kendisini de tanımam ama eksiklerini hatalarını yazacak zamanı ayırmamız gerekir die düşünüyorum
saygılar

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
yazılıyor defalarca yazılıyor
ama değişim yada gelişim yok
yukarıda verdiğim örnekte ki logo için açtığı topiği de inceleyebilirsiniz arkadaşın

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑

Bu yazınızdan, yapılan yorumları tam olarak okumadığınızı anlıyorum...
Yorumlara-eleştirilere dikkat ederseniz hepsi zaten yapıcı.
Hiçkimse " olmamış!" Deyip ,kestirip atmamış zaten, elinden geldiğince gördüğü eksiği-hatayı belirtmiş:)

Saygılar...

bar.20

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence porselen firmasını anımsatmış ilk baktığımda zemindeki elips vs. bana porselen tabağı anımsattı

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
gözü yoran birşeyler var..Ben beğenmedim logo güzel değil..

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logo'dan Çok Tabelaya Benzemiş

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkaplana mavi kırmızı ve sarı uyumu olmamıs ama yapmak istediğini anladım