Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu sorunun cevabına evet diyebilirim iki müzik türü de ayrıdır. Arabesk ve Rap. İki müzik türünün de ortak yonleri elbette var arabesk altyapı kullanılarak rap yapılabilir ama bu 'seni seviyodum niye gittin niye terkettin' gibi laflarla olmamalı şimdiki arabesk rap dedikleri şey de bütün sözler birbirine benziyo. Rap birşeylere isyandır. Aşka sevgiye pek önem vermez rap müziğin aslı.
bu sorunun cevabına evet diyebilirim iki müzik türü de ayrıdır. Arabesk ve Rap. İki müzik türünün de ortak yonleri elbette var arabesk altyapı kullanılarak rap yapılabilir ama bu 'seni seviyodum niye gittin niye terkettin' gibi laflarla olmamalı şimdiki arabesk rap dedikleri şey de bütün sözler birbirine benziyo. Rap birşeylere isyandır. Aşka sevgiye pek önem vermez rap müziğin aslı.
teşekkürler rap, kimliğinin dışına taşındı ülkemizde malesef. O kadar uğraşıyorum yıllardır. 2008de aldıgım yorumlar 'helal olsun, çok güzel' gibiydi. Şimdi görenler 'sen de mi rap yapıyosun?' diye soruyorlar