Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ödev olarak yaptıgım broşür

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dış Görünüm
brrbalstwr2.jpg

İç Görünüm

ibrorph0.jpg

Benzer konular

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Sade net gayet başarılı eline sağlık...
Süt kutularının dizilimi qaliba gelişi güzel şekilde onu bi kontrol et, doğal tat yazısı çok basit kalmış ya gölge ver yada gradientin yönünü değiş beyaz zeminde, beyaz sarı renkli qradient silik kalmış ve çok ufak bişi bebek görselini içine gömdüğün dairede hafif bi kesik var qözünden kaçmıştır die dedim... Başarılar Muzip...

grafikerburcu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
süt çok keskin geliyor onada bişeler bul ve genel olarak güzel olmus emeğine sağlık basarılar

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet bende sütün çok kesin olduğunu fark ettim ama yumuşatamadım nasıl kolay ça yapabilirim onu

reversion

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
broşürün ilk sayfasındaki web adresine takıldım gereksiz bence ortada var zaten
bir de adres kısmı çok ağır olmuş kompozisyonla bir alakası yok onun dışında hoş görünüyor eline sağlık

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ben bu çalışmalara yeniden bakacağım diye söz vermişim zamanında hatırlatacaksın böyle şeyleri:D iç görünümde hayali olarak kırımını yaptım bu işin. sütler etkileniyor kırımdan. belki iç kısımda olduğu için çoğumuz bunu önemsemeyebilir ama ben kırıma denk gelen görsele üzülüyorum bozuluyor diye düşünüyorum. onun dışında rahatsızlık veren hiç birşey olmadı bana ama adresleri düz sade bir karakter yaparsan web adresini de uygun bir şekilde aşağı alırsan çok daha iyi olur görüşündeyim.sütün keskinliğine hak veriyor ; ellerine sağlık diyorum.

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben bu çalışmalara yeniden bakacağım diye söz vermişim zamanında hatırlatacaksın böyle şeyleri:D iç görünümde hayali olarak kırımını yaptım bu işin. sütler etkileniyor kırımdan. belki iç kısımda olduğu için çoğumuz bunu önemsemeyebilir ama ben kırıma denk gelen görsele üzülüyorum bozuluyor diye düşünüyorum. onun dışında rahatsızlık veren hiç birşey olmadı bana ama adresleri düz sade bir karakter yaparsan web adresini de uygun bir şekilde aşağı alırsan çok daha iyi olur görüşündeyim.sütün keskinliğine hak veriyor ; ellerine sağlık diyorum.
bi daki sefere hatırlatırım :) yok canım önemli değil bakmak zorunda değilsin
sütün keskinliğine hocada söyledi ama süt efekti yapmasını bile öğretmedi hocamız pek ilğilenmiyordu yapın gelindiyordu okadar onuda o yüzden düzeltemedim iç kısımda bende yazıların çalışmaların bölünmesi kırım tarafına gelmesinin taraftarı değilim ama hoş oluyor bazı çalışmalarda yorumlar için teşekkürler
hatırladığın içinde sana özel olarak teşekkürler

inanhuseyin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bu çalışmalara yeniden bakacağım diye söz vermişim zamanında hatırlatacaksın böyle şeyleri:D iç görünümde hayali olarak kırımını yaptım bu işin. sütler etkileniyor kırımdan. belki iç kısımda olduğu için çoğumuz bunu önemsemeyebilir ama ben kırıma denk gelen görsele üzülüyorum bozuluyor diye düşünüyorum.

İmza = inanhuseyin

Detaylara biraz daha dikkat edebilirseniz çok daha başarılı çalışmalarınızı burada göreceğimizi sanıyorum.

Başarılar dilerim

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
ödevini iyi yapmışsın eline sağlık ;) devamını dilerim..