Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

okul gazetesi

esra karakuş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
okul gazetem hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
adilseslerbt7.jpg

Benzer konular

tuba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel olmuş eline sağlık çalışmalarını her zaman bekleriz.

esra karakuş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim
bundan sonra sık karşılaşacağız yorumlaranız eksiklerimi gidermeme yardımcı olacaktır.

DareDeviLL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Elinize Sağlık Dizgi Mijanplaj Açısından Güzel

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Esra hanım merhaba,
Öncelikle emeğinize sağlık. Gazetenin kaç sayfa olduğunu bilemiyorum ama genelde ilk sayfalarda 2 haber ve uzunca haberin ya da röportajın tamamı yer almaz. Bilakis 4-5 haber; yazı başlığıyla, yanında konuyla ilgili bir-iki spot, haberin fotoğrafı ve belki biraz da yazının ilk paragrafı yer almalı. Yazıların tamamı veya devamı iç sayfalarda yer almalıdır. Ayrıca en üstteki yazının spotunun yer aldığı mavi zemin içindeki beyaz degrade yazının okunurluğunu zorlaştırıyor. Aynı şey en alt köşedeki Faruk Nafiz Çamlıbel şiiri içinde geçerli, şiirin adı bile zor okunuyor. Zemininde birbirine kontras renklerin olduğu yerlerde hele de buradaki gibi olunca yazıyı sarı ile yazmak okunurluğu daha da zorlaştırmakta. Bunun yanında temiz ve tertipli bir çalışma olmuş. Bahsettiğim konuları da halledersen çok daha güzel bir çalışma ortaya çıkar kanaatindeyim. Selamlar, kolay gelsin.

mavisland

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
tanjuyildiz.com
Esra Karakuş, yaptığın çalışma güzel olmuş. WernerHugo'nun yorumlarına da katılıyorum. Bunun yanında gazete mizanpajıyla veyahut dizaynıyla uğraşacaksan, ulusal ve yabancı gazeteleri sık sık takip etmeni öneririm. Ben özellikle Zaman Gazetesi'ni öneririm. Hafta sonları ekleri ile birlikte tadından yenmeyen bir gazete. Hadi sana çalışmalarında başarılar. Kolay gelsin.