Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Onka turbo teknik el ilanı

emrahdemirci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
El İlanı Tasarımı Yorumlarınızı Bekler :)

turboteknikx.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

mizoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu cocukta sana güzel olmuş der eline sağlık, ama yinede ufak tefek hataların yok değil

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel demek isterdim ama güzel olan vektör oda hazır. farklı olmak istiyorsan üretici olmalısın. kusura bakmayn dost acı söyler

usta35

🌱Yeni Üye🌱
Renkler canlı fakat perspektifte hata var.
Aracın duruşuna göre şeritler yanlış geliyor.
Renkli şeritlerle bir yol imajı vermek istiyorsan bu çizgiler araba viraj alıyor gibi durmalı.
Örnek olarak satrünün halkası gibi.
Ayrıca yazı karakterleri de çok dolgun, değişse güzel olur bence.
kolay gelsin.

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.

Konu başlığınız çalışmanız ile alakalı olarak düzeltilmiştir

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel demek isterdim ama güzel olan vektör oda hazır. farklı olmak istiyorsan üretici olmalısın. kusura bakmayn dost acı söyler

Ben bir konuyu çok merak ediyorum.Hazır vektör kullanmakla üretici olunmuyor mu?
Önemli olan kullanılan vektörü tasarıma uygun bir şekilde monte etmek değil mi?

İş için emek harcanmış.Emeğine sağlık.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben bir konuyu çok merak ediyorum.Hazır vektör kullanmakla üretici olunmuyor mu?
Önemli olan kullanılan vektörü tasarıma uygun bir şekilde monte etmek değil mi?

İş için emek harcanmış.Emeğine sağlık.

vektörler toplanmış olsa kompozisyon olsa dediğin doğru abi ama vektörün tamamı hazırsa bilemiyorm artık. benim düşüncem etik olmadığı herkes istediğini düşünebilir. saygılar

Son düzenleme:

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma güzel olmuş arkadaşım yanlız yazıların simetriklerinde problem var gibi eline sağlık

emrahdemirci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slyman tebrikler hazır bir vektör kullandığımı görmüşsünüz büyük başarı alkış :):):)

Esas soru şu olmalı tasarımın değerinin gitgide düşdüğü şu global dünyada 50 tl ye (baskısı dahil) bir el ilanı yapılıyor ki o bu el ilanı. Sizce ben hazır kullanmayıp bir vektör veya tribal çizseydim 50 tl için değermiydi. Esas bunu düşünmek lazım. Çözüm üretip maliyeti düşürmek global dünyamızdaki olmazsa olmaz vazgeçilmez. Artı olarak Grafik Tasarım sadece illustrator'da bir çok tribal çizmek den de ibaret değil. Değerine göre iş mantığı. ;) Herkese çalışmalaırnda kolaylıklar diliyorum.

Bu arada ek bu hazır tribali benim çizmediiğimi nerden biliyorsun :)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
hoş bir çalışma ;eline sağlık

melihs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benzer çalışmam

aslında bende bu vektör ile bir yıkama şirketine çalışma yapıyordum daha bitmedi ama...