Logo dahil 25 tl ye yaptığım broşür :wink:
Broşür yaptırtmak isteyen varsa :
0 534 232 72 58
cagatay_kesdel@hotmail.com
Şu Forumda ücret yazmalarını kaldırsalar keşke zoruma gidiyor. Sinirleniyorum. Böyle operatörleri görünce (grafiker demiyorum farkıdaysanız) tepem atıyor. Acaba bi sendikamızmı olsa ...?
25 liralık broşür bu kadar olur!. o logoların halini sormaya çekiniyorum, mercedes oval ford az kalsın yuvarlak olacakmış,
Laptop diye yazman çok açıklayıcı olmuş, yoksa anlyamazdık
Logo için hiç bi lafım yok, zaten daha ne yapılabilirdi ki?
Elinize sağlık, ama ben 550 liralık bir logo ve broşür istiyorum acaba mümkün mü?
![]()
Müşteri istiyorsa laptop yazmamı ben napıyım :smile:
Siz bu arkadaşlara bakmayın, sayfası 25 tl ye hertürlü broşür el ilanınız yapılır :wink:
Müşteri istiyorsa laptop yazmamı ben napıyım :smile:
Siz bu arkadaşlara bakmayın, sayfası 25 tl ye hertürlü broşür el ilanınız yapılır :wink:
İnatla yaptığın şeyin, doğru olduğunu sanıyor ve gülümsüyorsun, sana bir bilgi vereyim: Hayat Kadınlarının bile bir saatlik çalışması bundan fazla eder, çünkü senden fazla emek veriyorlar ve senden daha fazla mesleklerine sahip çıkıyorlar!...
Bu çalışma şeklin ve fiyat politikanla, ancak saati 3 lira eder bi operatörsün.
Nerden biliyorsun saati 3 tl ye denk geldiğini?
Bu broşürü 2 saatte yaptım , saati 12 TL
Bir saatte 40-60 arası dekupeye kadar yapabiliyorum, yani saati 40-60 TL
1 günde 300 tl kazandığımda oluyor :smile:
ve gülüyorum , para kazanmak kötü birşeymi ki :rofl:
ve gülüyorum sizin bu fiyat kırmamı hazmedemenize :rofl:
ya iyi hoşsunuz , hepiniz düşüncelerinizi söylüyorsunuz ama şöyle bir gerçek var. Bu müşteriye toplam sunulan maliyet hepsi dahil, 2000 adet baskı için 100 tl. Ben bu adamdam sadece tasarımına 100 tl isteyebilir miyim? o kadar çok alternatifim varki piyasada. e mecburen 25-30 tl bişeyler isteyebiliyorum.
Neden bu kadar hırçınca şeyler yazıyorsunuz, ben kendi halinde gçimini bu işlerden sağlayan bir insanım o kadar. Bırakın işimi yapayım, karalamaya çalışmayın lütfen . Yaptığım işin uluslararası kalitede olmasına gerek yok, ufak esnaf işleri yapıyorum ben.
Fiyat kırdığını kabulleniyorsun, başkalarının bunu hazmedemediklerinden bahsedip kibirle sırıtıyorsun ve nihayetinde alçak gönüllü ve haksızlığa uğramış Kalimero gibi bir tavırla "mecburen, ekmek parası, ufak esnaf" tripleriyle geri dönüp aslında yaptığının yanlış olduğunu bilerek para kazanmak kılıfıyla günah çıkarmaya çalışıyorsun.
Kafana göre takıl arkadaşım. Başarılar. Umarım günde 300 değil 3000 TL kazanırsın. Ama buradaki herkesle aynı yolun yolcusu olduğunu düşünme lütfen.
Düşünmüyorum zaten, amacım buradakilerin kalitesinin üzerine çıkmak!
Bu işte yeni sayılırım, öğreneceğim şeyler var biliyorum. Bu yüzden dikkat ettiysen profilimde "grafiker" ibaresi yok, en azından grafiker olmadığımın farkındayım ama yoluma azimle devam edeceğim, hiç bir eleştiri yıldırmadı beni , yıldıramazda.
Kimden, neden günah çıkaracak mışım ? buna ihtiyacım mı var?
Sen takma kafana , ben kafama göre takılıyorum zaten. Yanlış anlaşılmasın buradaki sunduğum işler eleştiri almak maksadıyla değil, nasıl daha çok iş alırım maksadıyla. Çünkü burdakilerin %95 i yapıcı eleştiri yapamıyor yada işine gelmiyor. O yüzden gelişimimi hala kendi kendime sürdürüyorum ve en sağlamı en iyi bu yol bence.