Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Otomotivci Broşürüm

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
ghty_by_hugara-d4si4fn.jpg

Logo dahil 25 tl ye yaptığım broşür :wink:

Broşür yaptırtmak isteyen varsa :

0 534 232 72 58

cagatay_kesdel@hotmail.com

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
25 liralık broşür bu kadar olur!. o logoların halini sormaya çekiniyorum, mercedes oval ford az kalsın yuvarlak olacakmış,

Laptop diye yazman çok açıklayıcı olmuş, yoksa anlyamazdık

Logo için hiç bi lafım yok, zaten daha ne yapılabilirdi ki?

Elinize sağlık, ama ben 550 liralık bir logo ve broşür istiyorum acaba mümkün mü?

61c0f89c5cf144b593d0ada.png

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Şu Forumda ücret yazmalarını kaldırsalar keşke zoruma gidiyor. Sinirleniyorum. Böyle operatörleri görünce (grafiker demiyorum farkıdaysanız) tepem atıyor. Acaba bi sendikamızmı olsa ...?

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Şu Forumda ücret yazmalarını kaldırsalar keşke zoruma gidiyor. Sinirleniyorum. Böyle operatörleri görünce (grafiker demiyorum farkıdaysanız) tepem atıyor. Acaba bi sendikamızmı olsa ...?

Hiç karıştırma sendikayı falan. Çünkü kesin yönetimdekiler hiç ummadığın insanlar olur :D

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
25 liralık broşür bu kadar olur!. o logoların halini sormaya çekiniyorum, mercedes oval ford az kalsın yuvarlak olacakmış,

Laptop diye yazman çok açıklayıcı olmuş, yoksa anlyamazdık

Logo için hiç bi lafım yok, zaten daha ne yapılabilirdi ki?

Elinize sağlık, ama ben 550 liralık bir logo ve broşür istiyorum acaba mümkün mü?

61c0f89c5cf144b593d0ada.png

Müşteri istiyorsa laptop yazmamı ben napıyım :smile:

Siz bu arkadaşlara bakmayın, sayfası 25 tl ye hertürlü broşür el ilanınız yapılır :wink:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑

Siz bu arkadaşlara bakmayın, sayfası 25 tl ye hertürlü broşür el ilanınız yapılır :wink:

İnatla yaptığın şeyin, doğru olduğunu sanıyor ve gülümsüyorsun, sana bir bilgi vereyim: Hayat Kadınlarının bile bir saatlik çalışması bundan fazla eder, çünkü senden fazla emek veriyorlar ve senden daha fazla mesleklerine sahip çıkıyorlar!...

Bu çalışma şeklin ve fiyat politikanla, ancak saati 3 lira eder bi operatörsün.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com

Motivasyonuna hayran kaldım. Hiç moralini bozmuyorsun.
Böyle bir broşürü yapman ne kadar zamanını alıyor?

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
İnatla yaptığın şeyin, doğru olduğunu sanıyor ve gülümsüyorsun, sana bir bilgi vereyim: Hayat Kadınlarının bile bir saatlik çalışması bundan fazla eder, çünkü senden fazla emek veriyorlar ve senden daha fazla mesleklerine sahip çıkıyorlar!...

Bu çalışma şeklin ve fiyat politikanla, ancak saati 3 lira eder bi operatörsün.

Nerden biliyorsun saati 3 tl ye denk geldiğini?

Bu broşürü 2 saatte yaptım , saati 12 TL

Bir saatte 40-60 arası dekupeye kadar yapabiliyorum, yani saati 40-60 TL

1 günde 300 tl kazandığımda oluyor :smile:

ve gülüyorum , para kazanmak kötü birşeymi ki :rofl:

ve gülüyorum sizin bu fiyat kırmamı hazmedemenize :rofl:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑

hahahaha :D kiminle muhatap olup bişiler anlatmaya çalışıyorum, çok özür dilerim arkdaşım... "emekliliği gelmiş ayşe abla" kapı önünde takılıp günü 300 liraya kapatmaya çalışıyor, ben daha arkalardayım canım, müşteri seçip tadını çıkıyorum işimin. hahahahaah :D

hadi bana eyvallah! ;;)

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com

Her sistem zamanı geldiğinde içindeki zayıf halkaları ayıklar. Talep eden belli bir olgunluğa ulaşıncaya kadar ve 25 tl'lik iş ile 2500 TL'lik iş arasındaki farkı öğrenene kadar, sen saati 25 tl'ye iş de yaparsın, kendine grafiker de dersin.

Bak burada senden her anlamda olgun ve tecrübeli insanlar yaptığının yanlış olduğunu, 25 tl kazanacağım diye aslında ciddi bir sektörün köküne kibrit suyu döktüğünü anlatmaya çalışıyor. Senin gittiğin yoldan defalarca geçmiş ve doğruyu tecrübe ile kazanmış insanlar. Kulak ver. Mesajı alıyorsan ne ala.

Taş yerinde ağırdır kardeş.

Kolay gelsin sana.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com

Sen bakma bunlara. Hasetlerinden böyle yapıyorlar. Bir % 50 daha kırarsan zaten hazımsızlıktan hepsi öbür tarafı boylayacaklar.

İndir fiyatları yarıya da hepsi telef olup gitsinler.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
ya iyi hoşsunuz , hepiniz düşüncelerinizi söylüyorsunuz ama şöyle bir gerçek var. Bu müşteriye toplam sunulan maliyet hepsi dahil, 2000 adet baskı için 100 tl. Ben bu adamdam sadece tasarımına 100 tl isteyebilir miyim? o kadar çok alternatifim varki piyasada. e mecburen 25-30 tl bişeyler isteyebiliyorum.
Neden bu kadar hırçınca şeyler yazıyorsunuz, ben kendi halinde gçimini bu işlerden sağlayan bir insanım o kadar. Bırakın işimi yapayım, karalamaya çalışmayın lütfen . Yaptığım işin uluslararası kalitede olmasına gerek yok, ufak esnaf işleri yapıyorum ben.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
ya iyi hoşsunuz , hepiniz düşüncelerinizi söylüyorsunuz ama şöyle bir gerçek var. Bu müşteriye toplam sunulan maliyet hepsi dahil, 2000 adet baskı için 100 tl. Ben bu adamdam sadece tasarımına 100 tl isteyebilir miyim? o kadar çok alternatifim varki piyasada. e mecburen 25-30 tl bişeyler isteyebiliyorum.
Neden bu kadar hırçınca şeyler yazıyorsunuz, ben kendi halinde gçimini bu işlerden sağlayan bir insanım o kadar. Bırakın işimi yapayım, karalamaya çalışmayın lütfen . Yaptığım işin uluslararası kalitede olmasına gerek yok, ufak esnaf işleri yapıyorum ben.

Fiyat kırdığını kabulleniyorsun, başkalarının bunu hazmedemediklerinden bahsedip kibirle sırıtıyorsun ve nihayetinde alçak gönüllü ve haksızlığa uğramış Kalimero gibi bir tavırla "mecburen, ekmek parası, ufak esnaf" tripleriyle geri dönüp aslında yaptığının yanlış olduğunu bilerek para kazanmak kılıfıyla günah çıkarmaya çalışıyorsun.

Kafana göre takıl arkadaşım. Başarılar. Umarım günde 300 değil 3000 TL kazanırsın. Ama buradaki herkesle aynı yolun yolcusu olduğunu düşünme lütfen.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Fiyat kırdığını kabulleniyorsun, başkalarının bunu hazmedemediklerinden bahsedip kibirle sırıtıyorsun ve nihayetinde alçak gönüllü ve haksızlığa uğramış Kalimero gibi bir tavırla "mecburen, ekmek parası, ufak esnaf" tripleriyle geri dönüp aslında yaptığının yanlış olduğunu bilerek para kazanmak kılıfıyla günah çıkarmaya çalışıyorsun.

Kafana göre takıl arkadaşım. Başarılar. Umarım günde 300 değil 3000 TL kazanırsın. Ama buradaki herkesle aynı yolun yolcusu olduğunu düşünme lütfen.

Düşünmüyorum zaten, amacım buradakilerin kalitesinin üzerine çıkmak!

Bu işte yeni sayılırım, öğreneceğim şeyler var biliyorum. Bu yüzden dikkat ettiysen profilimde "grafiker" ibaresi yok, en azından grafiker olmadığımın farkındayım ama yoluma azimle devam edeceğim, hiç bir eleştiri yıldırmadı beni , yıldıramazda.

Kimden, neden günah çıkaracak mışım ? buna ihtiyacım mı var?

Sen takma kafana , ben kafama göre takılıyorum zaten. Yanlış anlaşılmasın buradaki sunduğum işler eleştiri almak maksadıyla değil, nasıl daha çok iş alırım maksadıyla. Çünkü burdakilerin %95 i yapıcı eleştiri yapamıyor yada işine gelmiyor. O yüzden gelişimimi hala kendi kendime sürdürüyorum ve en sağlamı en iyi bu yol bence.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Düşünmüyorum zaten, amacım buradakilerin kalitesinin üzerine çıkmak!

Bu işte yeni sayılırım, öğreneceğim şeyler var biliyorum. Bu yüzden dikkat ettiysen profilimde "grafiker" ibaresi yok, en azından grafiker olmadığımın farkındayım ama yoluma azimle devam edeceğim, hiç bir eleştiri yıldırmadı beni , yıldıramazda.

Kimden, neden günah çıkaracak mışım ? buna ihtiyacım mı var?

Sen takma kafana , ben kafama göre takılıyorum zaten. Yanlış anlaşılmasın buradaki sunduğum işler eleştiri almak maksadıyla değil, nasıl daha çok iş alırım maksadıyla. Çünkü burdakilerin %95 i yapıcı eleştiri yapamıyor yada işine gelmiyor. O yüzden gelişimimi hala kendi kendime sürdürüyorum ve en sağlamı en iyi bu yol bence.

Benim ne mesaj verdiğim önemli değil senin ne mesaj aldığın önemli. Ben AKIM derim sen başka anlarsan burada kabahat bende olmaz.

Eleştirinin yıkıcısı olmaz, yıkıcı ise ona eleştiri denmez karalama denir. Tüm eleştiriler yapıcıdır, yeter ki sen içinden bir paye çıkarmaya çalış.

Amacının ticari bir maksadı var belli. Bu bağlamda senin tabirinle "yapıcı eleştiri" beklemene de gerek yok zaten. Şovunu yap, işini kap, paranı kazan.

Ayrıca kendini geliştirmek istiyorsan USTA-ÇIRAK mantığını unutma. Madem grafiker değilsin buradaki grafikerlerden birşeyler kapmaya çalış. Ama naif ol ki verdiğin değer ve saygı kadar ustalarından menfaat sağlayasın. Aksi halde tek başına yürürsün. Neyse iyi niyet temennilerimi bir önceki mesajda iletmiştim. Kolay gelsin kardeş.