Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Özgün Ofset

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Selamlar, bugün saat 12'de başladığım ve şimdi biten bir site için sizden yorum almak istiyorum.. Site kısıtlı bir zamanda çıkarıldığı için biraz fazla sade ve basit kaldı...

Ozgun01.jpg

Ozgun02.jpg

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel olmuş yalnız butonlara ses efekti eklesen daha güzel olur diye düşünüyorum emegine sağlık

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
gayet güzel...özellikle arkaplandaki fonlar cok güzel

smx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sredesign.com
kısa sürede yapılan bi site için fena deil.. ama sayfalarda sadece yazıların olması biraz boş göstermiş,
iyi çalışmalar

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
kardeşim güzel olmuş ellerin dert görmesin.. youngcreator u çözemedim ne ki o :D

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
kısa sürede yapılan bi site için fena deil.. ama sayfalarda sadece yazıların olması biraz boş göstermiş,
iyi çalışmalar

eyvallah.. evet evet tamamen haklısın, ama hem onların isteği ile alakalı oldu, hemde aceleden dolayı oldu desek yeridir :)

güzel çalışma eline sağlık ama biraz sayfalara görsel eklenmesi iyi olabilirdi emeğine sağlık

teşekkür ederim, katılıyorum aslında, geliştireceğim bir boş vakitte, tabii direkt böyle kullanma konusunda ısrar etmezlerse..

kardeşim güzel olmuş ellerin dert görmesin.. youngcreator u çözemedim ne ki o :D

sağolasın dostum, youngcreator bizim şirket güya :)

smx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sredesign.com
sitenin yeni halini görmüşken 2. yorumumu da yapayım :p

menülerin üstüne gelince çıkan yazılar biraz daha okunaklı olması iyi olurdu,

menüye tıklandığında lightbox efekti gibi arkaplanın kararması ve beyaz pencere açılması güzel, kapat butonuna basıldığında yazılar gitse, beyaz pencere kaybolsa ve ekrandaki kararma efekti yavaşça kaybolsa daha hoş bi görünümü olurdu. en azından biraz daha hareket katmış olurdun.

önemli bi nokta da bi butona bastığımızda pencere açılıyor ve o pencere açıkken diğer menülerde işlemeye devam ediyor. butonları iptal etmemişsin ama bilerek öyle yaptıysan bişey diyemem... :D

iyi çalışmalar.

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
Ellerinize sağlık bu çalışmayı sayfalar arası geçiş efekti ile süsleyebilirsiniz.

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
sitenin yeni halini görmüşken 2. yorumumu da yapayım :p

menülerin üstüne gelince çıkan yazılar biraz daha okunaklı olması iyi olurdu,

menüye tıklandığında lightbox efekti gibi arkaplanın kararması ve beyaz pencere açılması güzel, kapat butonuna basıldığında yazılar gitse, beyaz pencere kaybolsa ve ekrandaki kararma efekti yavaşça kaybolsa daha hoş bi görünümü olurdu. en azından biraz daha hareket katmış olurdun.

önemli bi nokta da bi butona bastığımızda pencere açılıyor ve o pencere açıkken diğer menülerde işlemeye devam ediyor. butonları iptal etmemişsin ama bilerek öyle yaptıysan bişey diyemem... :D

iyi çalışmalar.

içeriğin kapatıldığı andaki tespiti gayet doğru dostum, deneyeyim onuda bir boş anımda, menü konusu direkt olarak hata, çok acil bir şekilde yaptığım için, hatta farkedilmeyen bi kaç daha hata vardı hallettim şimdik.. site fazlacada durgun oldu zaten ama tamamen müşterinin isteğine göre şekillendi malesef, birde acele olması gerektiği için pek istediğim gibi birşey olmadı açıkçası...

Ellerinize sağlık bu çalışmayı sayfalar arası geçiş efekti ile süsleyebilirsiniz.

sağolasın, sayfalar arası geçiş efektinden kastın nedir?

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok eksiği olan bir çalışma değil ama küçük birer tavsiye vermekte fayda gördüm."Özgün Ofset" yazdığın kısım gölgeye denk geldiğinden küçükte olsa göze görünürlüğünde sıkıntı olabilir.Birde anasayfada arka fonun bulanıklığı fazla olmuş gibi yada benim gözler iyice bozulmaya başladı :) Kolay gelsin.