Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Parlaklık (cam stilli) efekti yapımı

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Merhaba :)
Bu dersimizde sizlere Parlaklık (cam stilli) efekti yapımını videolu olarak anlatacağım.
gsterim.jpg

Derste kendi yaptığım Media iconlarımın yapımını göstereceğim.
Forumdaki konusu buradadır

Video HD olup indirme link mevcuttur(indirip izlemenizi tavsiye ederim). Yapılan ayarları tam olarak görebilmeniz için tam ekranda seyrediniz.
Videoyu seyretmek için :D TIKLATINIZ :D

Herhangi bir sorunuz olursa buraya yazınız.
İyi seyirler.

Benzer konular

brtlhckr

🌱Yeni Üye🌱
Gerçekten çok başarılı olmuş..Senden bişe isticem mümkünse sana ulaşabilicegim bi adres verebilirmisin ?

gist-spirit

🌱Yeni Üye🌱
Güzel bir çalışma olmuş ;) Video olarak akılda daha kalıcı oluyor. ;) Eline, parmak uclarına sağlık :p :)

ulucc

🌱Yeni Üye🌱
Videon sayende yazılarda yansıma efektini öğrendim çok sağol...Bu arada aranıza yeni katıldım umarım nice paylaşımlar yaparız beraber.:smile:

RaffineRi

🌱Yeni Üye🌱
İyi günler hocam sizi takip ediyorum.Fakat daha fazla ders yayınlamanızı istiyorum.Ben yaptıklarınızın aynısını yapıyorum fakat Color Dodge işlemiyor harfiyen uyguluyorum yaptıklarınızı.Photoshop'u yeniden yükledim yine olmadı şuan CS4 Kullanıyorum.

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
İyi günler hocam sizi takip ediyorum.Fakat daha fazla ders yayınlamanızı istiyorum.Ben yaptıklarınızın aynısını yapıyorum fakat Color Dodge işlemiyor harfiyen uyguluyorum yaptıklarınızı.Photoshop'u yeniden yükledim yine olmadı şuan CS4 Kullanıyorum.

harfiyen yaptıysanız bir sorun olmaması lazım.
farklı bir yöntem olarak siz yine gradient tool ile beyaz efektleri(parlaklıkları) yapın. daha sonra o layerları (parlaklık efekti olan) bir gruba alın ve mod olarak color dodge seçiniz
kolay gelsin

paintmaker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dersinizi izledim çok faydalı oldu. kolay anlatımınız sayesinde rahatça anladım. teşekkürler.

dowdy86

🌱Yeni Üye🌱
çok yararlı bi paylaşım olmuş teşekkürler...