Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Party Afişi - »®« єякαηηn¬

erkann

🌱Yeni Üye🌱
2007 yılında üniversitede düzenlenmiş bir rock party'ye hazırlamış olduğum afiş.

rocknghtkmyo22hg8.jpg

Benzer konular

Everlost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu Rock party afişi için deilde klasik müzik konseri için hazırlanmış olsaydı sanırım başarılı olabilirdi.Renk seçimleri gayet başarılı ama Rock parti afişine ahşap çerçeve eski mikrofon falan pek uyumlu kalmamış bence başka figürler kullanabilirdin(hopalayan zıplayan insanlar , gitar , eller kollar :D gibi ).Bide o mikrofonun altındaki mixman sanırım yani Rock müziklede klasik müziklede alakası yok.Partinin tarihi geçmiş olmasaydı yeniden çalışmanı önerirdim.
Bunlar sadece benim görüşüm teşekkürler...

erkann

🌱Yeni Üye🌱
Görüşlerin için tşk.Bu mikrofon ve mixer e gelincede birazdaha kalsik bişey olsun istedim çünkü party bir nevi yılsonu party!si gibi bişeydi ve nosterjik olsun istedim ve sahne alna gruplar arasındada aşırı hard rock söyleyen olmadığı için:D nese ama ileriki çalışmalarda dikkate alırım tşk.:)

coders

🌱Yeni Üye🌱
Gayet hoş, rock'la ilgisi yok ama emeğe saygı..

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşların yorumlara katılıyorum.Rock in night fontu pek uygun bir font olmamaış ama. Dedikleri igib mikrofondur, mixerdir,çerçevedir amaca uygun olmamış. Herşeye rağmen Görsel açıdan kendi içinde başarılı bir afiş olduğu için tebrikler..

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
çok hoş gözükmüyor