siyahı daha iyiydi şansını zorlama bence :D
aiDesign ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 2 Haz 2008 Mesajlar 1,331 Tepkime puanı 28 Web sitesi 500px.com 27 Ağu 2008 #21 siyahı daha iyiydi şansını zorlama bence
ZUCKER ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 27 Nis 2008 Mesajlar 1,509 Tepkime puanı 39 27 Ağu 2008 #22 aiDesign' Alıntı: siyahı daha iyiydi şansını zorlama bence Genişletmek için tıkla ... sağol ya...ama zorlim boşver...biliyosun tek bi çalışmayla asla sunum yapmam...şimdiden 8 tane oldu...fazla ama ne bilim seviyorum çalışmayı.... Son düzenleme: 27 Ağu 2008
aiDesign' Alıntı: siyahı daha iyiydi şansını zorlama bence Genişletmek için tıkla ... sağol ya...ama zorlim boşver...biliyosun tek bi çalışmayla asla sunum yapmam...şimdiden 8 tane oldu...fazla ama ne bilim seviyorum çalışmayı....
aiDesign ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 2 Haz 2008 Mesajlar 1,331 Tepkime puanı 28 Web sitesi 500px.com 27 Ağu 2008 #23 ZUCKER' Alıntı: sağol ya...ama zorlim boşver...biliyosun tek bi çalışmayla asla sunum yapmam...şimdiden 8 tane oldu...fazla mam ne bilim seviyorum çalışmayı.... Genişletmek için tıkla ... paşa gönlün bilir :emo1:
ZUCKER' Alıntı: sağol ya...ama zorlim boşver...biliyosun tek bi çalışmayla asla sunum yapmam...şimdiden 8 tane oldu...fazla mam ne bilim seviyorum çalışmayı.... Genişletmek için tıkla ... paşa gönlün bilir :emo1:
yargic.09 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Kas 2007 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 12 Eyl 2008 #24 1. Çalışman bence biraz mat olmuş soluk daha uygun bir Background eklersen daha iyi görünür bu benim fikrim iyi çalışmalar
1. Çalışman bence biraz mat olmuş soluk daha uygun bir Background eklersen daha iyi görünür bu benim fikrim iyi çalışmalar