merhabalar foruma yeni üye oldum.Bazı pdf ve eps uzantılıdosyalar corelde rahatça açılabiliyor ama bazıları ya hiç açılmıyor yada eksik açılıyor.lütfen yardımcı olunuz.:smile:
Dosyalar açılmasaydı programda bir sorun var derdik ama bazıları açılıp bazıları açılmadığına göre açılmayan dosyalarda hata vardır. "Çok basit bir şey" olduğu için kimse açıklamaya gerek bile duymamış ...
saolun o şekilde hiç denemedm.versiyonu nasıl düşürebilirim acebabazı dosyaların açılmamasının sebebi büyük bir ihtimal açmaya çalıştığınız dosyalarda efekt olmasından olabilir yada eps lerde versiyon farkından dolayıda açmıyor olabilir bunu Illustrator den açıp versiyonunu düşürüp açmayı deneyin.
merhabalar foruma yeni üye oldum.Bazı pdf ve eps uzantılıdosyalar corelde rahatça açılabiliyor ama bazıları ya hiç açılmıyor yada eksik açılıyor.lütfen yardımcı olunuz.:smile:
yardım edecek kimse yok mu arkadaş çok basit bişey bu:sadsmile:
yalnız programdada bir sorun olabilir.onu kontrol etmem için daha önce açabildiğim bazı dosyaları tekrar açmayı denedm.daha önceden açabildiğim bazı dosyaları yine tam olarak açamadım
saolun o şekilde hiç denemedm.versiyonu nasıl düşürebilirim aceba
saolun o şekilde hiç denemedm.versiyonu nasıl düşürebilirim aceba
öncelikle adobe illustrator de açmayı dene tkrar pdf formatında kaydet belki işe yarayablir.