Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Dersleri: Titreşen Hoparlör Yapımı

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence Hoş Bir Ders!!Umarım Beğenirsiniz..
Eğer Elinizde Bu Ders'e uygun Resim yoksa BuyRun..

bm12s7ef.jpg

Photoshopu Açın
Resmimizi CTRL+O kombinasyonu ile Açıyoruz.
Sonra Elliptical Tool aracı ile Resimdeki Gibi İşaretli olan Yerleri Seçiyoruz...

15fg.jpg

Seçtiğimiz Yeri Ctrl+C ile Kopyalıyoruz Ve Yeni Layer Açıyoruz..Kopyaladığımız Resmi Bu Yeni açtığımız Layer'e Yapıştırıyoruz (Ctrl+P)
Layer imizi : FİLTER>BLUR>gaussian blur işlemleri ni Yapıyoruz...Pixel değeri 2 seçiniz..
Sonra İmageReady'e Zıplıyoruz...(Shift+Ctrl+N)
Burda BackGround umuzu Yani Müzik Setimizi Action da duplice Ediyoruz..Vede Duplice Eddiğimiz Layer'i Hemen Yanındaki tuşla (Twenn)Resim Sayısını çoğaltıyoruz...Ben 10 yaptım Değeri Siz bilirsiniz Resim sayısını.....
(NOT : BackGround u Duplice Ederken Layer'imizi Kapatalım)
Şimdik değeri 10 aldığımızda Topla 12 tane Resmimiz oluyor..Bunlardan Çift Rakam olanların Layer ini aÇıyoruz(Hani Vardıya Photoshopda copy,Paste eddiğimiz Gaussian blur işlemi uyguladığımız resim işte Bu REsimi AÇıyoruz)Bu Çift Rakam lı olan Resimlere 0.2 sn yapıyoruz...
Geri Kalan Tekli Rakamlı Resimlerin Sn lerini de 0.1 sn yapıyoruz..
SONUÇ :::::

bm12s5il.gif

Alıntıdır.

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
photoshoptan baya uzak kalmıştım.
bunu deneyeceğim...
teşekkürler arkadaşım...

Erayy001

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya Benm Bi Sorum Olacak .. Animation İle Hazırladığımız Resimleri nasıl Gif olarak kayıt ederim ?

GÜzel Paylaşım Bu Arada Emeğine Sağlık ;)

nefretim_aLa

🌱Yeni Üye🌱
Ya Benm Bi Sorum Olacak .. Animation İle Hazırladığımız Resimleri nasıl Gif olarak kayıt ederim ?

GÜzel Paylaşım Bu Arada Emeğine Sağlık ;)

File>Save For Web Yada Alt+Shift+Ctrl+S yaparsan ordan kaydet dersin orda ayarlarda var istersen ayar yaparsın Gif Jpeg gibi Bu arada konu açan arkadaş imageready'e geçmiş galiba buna hiç gerek yok photoshopta gereken herşeyi yapabilirsin

ahmetevin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
vimeo.com
merhaba

File>Save For Web Yada Alt+Shift+Ctrl+S yaparsan ordan kaydet dersin orda ayarlarda var istersen ayar yaparsın Gif Jpeg gibi Bu arada konu açan arkadaş imageready'e geçmiş galiba buna hiç gerek yok photoshopta gereken herşeyi yapabilirsin

arkadaşım bahsettiğin gibi alt+shift+ctrl+s gif save yapıyorum fakat kaydettiğim yerde gif resmim hareket etmiyor.amatörüm,bu yaptığım kaçıncı çalışma ama bitürlü çalıştıramadım herkes çalışmasını save for web...e kadar anlatmış ama sonrasında ne yapılacak bilmiyorum.yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.