Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PhotoShopdan Anlayan Arkadaşlar Bakabilirlermi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FunkyOne

🌱Yeni Üye🌱
Arakadaşlar Denizli ' liyim Rap ile Uğraşıorm photoshopu anlamaya cok calıstım .. ama yapamadım .. Albümüm çıkıcak albüm kapağı yapabilen arkadaşlar ekleyebilirlermi .. ******* Şimdiden Hepinize Teşekkürler ..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Lütfen forum kurallarını okuyunuz.Sizin yaptığınız çalışmalar varsa bizimle paylaşın sizi yönlendiririz.

41:
# Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.

* Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim onayı ile izin verilir. Onay görmeyen başlıklar açılmama sebebi belirtilmesi beklenmemelidir.
* Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
* Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.
* Bunun dışında iş teklifi isteyen kişi ya da kuruluşlar ilanlarını İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde konu olarak açmalıdırlar.

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben tasarımcıyım, kendi çapımda şarkı da söylerim..
Ama hiçbir zaman albüm çıkartmayı düşünmedim.
Sen iyi bir rap'çisin, şarkını söyleyeceksin, photoshopla cebelleşeceğin vaktini daha da iyi söylemek için harcayacaksın.
Albüm kapağı içinde işin erbabına teslim edeceksin.

Forum kurallarımızı okursan, iletişim bilgileri paylaşmanın yasak olduğunu, ayrıca böyle bir isteğini de işveren ilanlarından yapabileceğini anlayacaksın.

Forumumuzda işinin ustası tasarımcılarımız var onlarda sana oradan yardımcı olacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...