Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshopta cepli dosya nasıl yapılır ?

herbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ben cepli dosya yapmak istiyorum fakat bunun nasıl yapıldığını veya sayfasının çizimini nasıl yapıldığını bilmiyorum kurumsal şirketlere yapılanlardan varya onu diyorum notluk kağıt kutusu onun gibi cepli dosya vs. yardımcı olursanız sevinirim teşekürlerr :)..........

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
23.5x32.5 cm bir alan açın. Bu sizin dosyanızın sadece bir yüzü. Veya 47x32,5 cm bir alan açın tam orta yerinden guide atın. Açılan sayfanın sağ tarafı kapak kısmınız, sol tarafı arka kapak çalışmasını yapacağınız yerdir. cep kısmını yapmanıza gerek yok. Mücellit arkadaşlar zaten hazır hesilmiş cepleri yapıştıracağından, siz sadece tasarım ve baskı kısmıyla ilgilenmelisiniz.

herbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çokk teşekür ederim sayın arkadaşım keşke öyle bir resimli anlatım yaparak anlatmanı isterdim veya videolu ama ginede teşekür ederim sağ olasın :) :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kullandığınız bir program varmı? İşe ordan başlıyalım?

x.s34@hotm

🌱Yeni Üye🌱
en önce sen bıçak izlerini bul ona göre tasarımını yap.. elinde yoksa bıçak izleri bitane dosaya bul artık ne yapmak istiyorsan yapışmış cakalarını aç al sana bıçak izi bunun bıçağı var plyajı var hesaba katmazsan bu saydıklarımı matbaa ile anlaşamazsın:D

herbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
photoshop cs 3 kullanıyorum :)

creedwarrrr kardeş nerdesinnn hani bakıyodun bir çalışma yapacaktınnn bekliyorum cevabını bayramın mübarek olsun :))

track3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ordudizayn.com
Kurumsal kimlik çalışmalarını en iyi olarak yapabileceğiniz programlardan birisi Corel Draw'dır bu konularda özellikle.

Cepli Dosya ölçüleri;

210,0 mm
304,0 mm

Tekbir yüzüdür.

420mm arka ve ön kapak olarak yapılabilir.

aribilgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili Arkadaşım;
Photoshop da yaptığın bir çalışmayı maatbaya gönderemessin çünkü cros atmak için vektörel bir programa ihitacın var. Ve dosyaya yazacağın adres slogan gibi yazıları vektörel bir programda yazmalısın ki bu sayede bu yazılarda pikselleşme olmaz.Ama dosyanın arkaplanını Ps de çalışıp Tiff olarak kayıt edip vektörel programa alarak işe devam edebilirsin.. Kolay gelsin.. Bu iş başlı başına bir ders konusu:))

sadog

🌱Yeni Üye🌱
ya photo shopta niye pikselleşme olsun yazıda abartmayın kardeşim sende aç sayfanı ortaya birçizgi at sag tarafa yap tasarımı arkayada aynı şekilde aşagıda adresini yaz at baskıya filimci sana yardımcı olur krosta falan