Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PHP Üyelik Sitesi Yardım

wira_reis

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar. ben dönem ödevi olarak php ile üye kayıt ve login ödevi aldım. keşke almaz olaydım. php ile ilgili bilgim yok. html biliyorum. ama onda yapılmıyor. php de yapıyorum fakat database lazımmış. biraz araştırdım. hep verilen bilgiler, scriptler falan hosta yüklenmek için verilmiş.. yani web sitesi almak lazımmış. ama benim bunu basit bir şekilde halletmem için ne yapmam gerekiyor ? sadece anasayfa üye kayıt ve üye girişi olacak. ve kayıt olan üye, giriş yapsın yeter. ekstra hiç birşeye gerek yok.. bana yardım edebilirseniz çok minnettar olurum ?

Benzer konular

Unicorn Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.unicorndesignstudio.com
dostum apache triad yada wamp server yükle bilgisarına böylece bu programlar sana sanal bir sonucu yaratıp tıpkı web siten varmış gibi bilgisayarının üstünde çalışmana imkan tanır. daha sonra üyelik scriptlerinin hazır olanları var onlardan birini çeker bir web siten olmadan halledebilirsin.

acadmax

🌱Yeni Üye🌱
bence easyPHP kurabilirsin php ve mysql için

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
banada lazim sinavim icin login fonctionu, ben bulursam paylasirim , bilen arkadaslar varsa paylasabilirlermi bi zahmet, yani nasil yapilcagni biraz aciklarlarmi, once php my adminden database flnmi yapilcak, snra phpde mi yazilcak, simdiden tesekkurler, ya turkcesinide tam bilmedigim icin anlatamiyorum derdimi :)
ben okulda sorcam bulursam buraya yazarim..

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
İlk önce neden bilmediğiniz konularda ödev alıyorsunuz onu anlamış değilim. Sizin istediğiniz konu yani PHP Üyelik sistemi biraz teferruatlı bir konudur. PHP Platformunda Çalışma ,Temel PHP fonksiyonları , Veritabanı bağlantıları , Veritabanına veri yazdırma , Veritabanından veri çekme, PHP SESSION Kullanımı ve Çıkış İşlemleri başlıklarından oluşur. Biz size yardımcı oluruz ama uzun bir konu olduğundan hemen yardımcı olabilmemiz imkansız. Burdan alıp hazırladığınız kodları öğretmeninize gösterdiğinizde size bazı sorular sorabilir: "Bu foknsiyonun amacı nedir? mesela. Sizin bilginiz olmadığı için mecburen cevap veremeyeceksiniz. Bunun için ilk olarak öğretmeninizle konuşup sanırım HTML - CSS konularında bilginiz var, bu konularla ilgili bir ödev alıp PHP yi öğrenip daha sonra üyelik sistemine geçmenizi öneririm.

Bu konu hakkında yakın zamanda bir ders hazırlayacağım. Ordan takip edebilirsiniz.

ugurecordz

🌱Yeni Üye🌱
bunların hiç birine gerek yok.size tavsiyem bu konuda ** sitesini takip etmeniz.Davud Resul arkadaşımız bu konuyu bir satır kod yazmadan seçerek anlatmış 3 dvd lik php eğitim seti mevcut.reklam değil sadece size yardım amaçlı...

alicansofu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.alicansofu.com
İlk Öncelikle Kayıt formu. Login Bölümü Peki üyeler içeride ne yapıcak buna benzer bir scriptim olması lazım kendi yazımım paylaşabilirim bir işime yaramıyor :)

Localhosttan felan anlamıyorsanda domain al hostingi ben karşılarım sorun değil. Projen sonuçlanınca hostingi kapatırım ama :) haha Şaka bi yana konuyu bıraz daha aç anlıyalım ne demek istediğini.

ßy_AyDoS

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.aydosforum.com
Arkadaşlar bende sizin gibi siteme yönetici panelli üyelik sistemi felan lazımdı. 75 tL ye video eqitim seti aldım ve onu kullanıyorum çok işime yaradı sizde öyle bişeyler yapabilirsiniz.

caporeista

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Problemi çözemediyseniz arkadaşlar yardımcı olurum *** a mail atarsanız kimler istiyosa onlara gönderebilirim .