Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çalışmaların çok güzel olmuş pizza için yaptığın çalışmandaki renkler çok uyumlu bence kahve için yaptığın çalışmanda kahve çekirdekleri zeminin tamamını kaplasa daha hoş olabilir.emeğine sağlık.
çok başarılı kahvenin en güzelindeki espri çok hoş ama bi öneride bulunmak istiyorum kahve çekirdeklerinden bayan vektörüne birde kaş yada göz yapılsaydı bence fena olmazdı
çok güzel çalışmalar bence kusursuz yalnız senden bi ricam olacak eğer bildiğin siteveya paylaşım varsa şu ahhçı resimleri bu kalitede resimler lazım bence bu ahçı ve bunun benzerleri benim çok işime yarayacak biligin varsa paylaşırsan sevinirim
çok güzel çalışmalar bence kusursuz yalnız senden bi ricam olacak eğer bildiğin siteveya paylaşım varsa şu ahhçı resimleri bu kalitede resimler lazım bence bu ahçı ve bunun benzerleri benim çok işime yarayacak biligin varsa paylaşırsan sevinirim
Çalışmaların gerçekten başarılı , öyle ki masamın üzerini bu sabah toparlarken bulduğum bir not kağıdına "grafikerler.net Kıvanç Engel'in konularını takip et" gibi birşey yazmışım. Tebrikler.