Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Polaris Halı

GrapikselDesign

🌟Usta Tasarımcı🌟
417399_466600680047153_1524229322_n.jpg

Benzer konular

Rhapsody34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mükemmel olmuş marka ve kampanya amacına ulaşmış ancak ürünler biraz geri planda kalmış sanırım reklam kampanyasının amacıda bu müşteri mağazaya çekilmeli.. Çok etkili gerçekten.

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Sade ve cıvıl cıvıl bir görüntüsü var, beğendim. Ama Bahar Kampanyası yazısını beğenmedim, daha dikkat çekici bir font ya da vektörel çizimle desteklenmiş bir şekilde olabilir. Ayrıca broşürün ebadını belirtmemişsiniz ama tahminim A5 tir ve küçük halılar çok küçük kalacaktır onun yerine sağdaki halının yarısı ebadında 2 tane kullansanız daha göze hoş gelir düşüncesindeyim. Ve son olarak "1 adet 6 m2 halı...." yazısını ön plana çıkartıcı bir şeyler yapmanız daha güzel olur. Kısacası yazılar çok düz olmuş. İyi çalışmalar.

GrapikselDesign

🌟Usta Tasarımcı🌟
Afiş çalışmasıdır 35*50 resimler gayet güzel görünüyor ;) yazıları sade kullanmak istedim teşekkürler.

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Afiş çalışmasıdır 35*50 resimler gayet güzel görünüyor ;) yazıları sade kullanmak istedim teşekkürler.

Pardon dikkat etmemişim afiş olduğuna, o zaman gözükür haklısınız. Ama yazılar word de yazılmış gibi duruyor, görsel bir çekiciliği yok bence, o kısmı beğenmedim şahsen ama tercih sizin (müşterinizin) tabi. Keyifli tasarımlar.

GrapikselDesign

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben müşteriye fazla iş bırakmam kendim istediğim gibi yaparım tabi ufak tefek şeylerde müşteriye danışırım fontu sade istedim yaptım ama belki süslesem güzel olurdu haklısınız teşekkürler.

Rhapsody34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazılarda sadelikten yanayım kişisel tercihim :) ve font cuk oturmuş thimes ve benzeri fontlar daima rabet görür devam hocam :D

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
pardon tam kavrayamadım 1 adet 6 m2 halı alıcam 5 tane halımı vericekler :) bu işte bi iş var arkadaş böyle kampanyamı olur zaten iletişim bilgiside yazmamışsın :) kandırıyorsun değil mi bizi

GrapikselDesign

🌟Usta Tasarımcı🌟
hediye olanlar küçük ya yolluk denilenler var ya ondan mağazaya uğrayınca anlaşılıyor :) her kampanya böyle değil mi ama ;)