Profesyonelce işler damdan düşer gibi çıkmaz. Kendinizi ilk önce eğiteceksiniz sayın el_chancho . Kendinizi eğitmek içinde çok güzel bir site seçmişsiniz grafikerler.net

.
Gelelim yorumuma : Web sayfası tasarımı sadece bir görselden oluşmaz. Kişisel sayfalar bu gibi görseller ile süslenebilir. Ancak profesyonel gözle bakıldığında vasat gözükür. Görselinizi daha sade çalışmanızı tavsiye edebilirim, Web sayfa tasarımında photoshop u yada herhangi bir bitmap programı kullanıcağınız yerler belli başlı yerler olsun, mesela örnek butonlar , bannerlar vb. özelliklerde kullanın. Bu şekilde komple görseli web tasarımı olarak düşünürseniz eğer web sayfanız için olumlu bir adım olmaz. Ayrıca photoshop ile tasarımınızı yaparak web tasarımım diyorsanız web 2.0 özelliklerini dikkate alın. Web 2.0 ın en büyük özelliği sınırsızlıktır yani tasarımın sınırı yoktur

... Diyelimki böyle bir sayfa yaptınız ve günlük ziyaretçi hitiniz , 10.000 üstü böyle küçük bir içerikli bir sitenin bir reseller paketine ihtiyacı olacaktır çünkü harcamış olduğunuz bant genişliği görselin büyük olmasından dolayı çok büyük miktarlara ulaşacaktır.
Son sözüm, görsellerinizde ve tasarımlarınızda herşeyi tek program üzerinden yapmayı unutun ve hangi programı nerede kullanmalısınız bunu iyi anlayın, bakmayın bana ben çoğu işimi photoshop ile yapıyorum ancak uzun yılların birikimi var aksi halde her programı bir araç gibi kullanmasını iyi bilirim
Uzun uzun yazıp zamanınızı aldığım için kusuruma bakmayın söylediklerimi yanlış anlayıp alınganlık yapmamanız dileğiyle..