Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ps ta amatörce web sitesi denemesi

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
my2fy4.jpg

iyi kötü eleştirilerini bekliyorum...

Son düzenleme:

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok kolay yapmışındır bu siteyi :D

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
evet cunki daha amatör oldugum için pek profesyonelce işler cıkaramıyorum...daha senelere ihtiyac var kaliteli ve yrucu işler yapmak için...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Profesyonelce işler damdan düşer gibi çıkmaz. Kendinizi ilk önce eğiteceksiniz sayın el_chancho . Kendinizi eğitmek içinde çok güzel bir site seçmişsiniz grafikerler.net ;) .
Gelelim yorumuma : Web sayfası tasarımı sadece bir görselden oluşmaz. Kişisel sayfalar bu gibi görseller ile süslenebilir. Ancak profesyonel gözle bakıldığında vasat gözükür. Görselinizi daha sade çalışmanızı tavsiye edebilirim, Web sayfa tasarımında photoshop u yada herhangi bir bitmap programı kullanıcağınız yerler belli başlı yerler olsun, mesela örnek butonlar , bannerlar vb. özelliklerde kullanın. Bu şekilde komple görseli web tasarımı olarak düşünürseniz eğer web sayfanız için olumlu bir adım olmaz. Ayrıca photoshop ile tasarımınızı yaparak web tasarımım diyorsanız web 2.0 özelliklerini dikkate alın. Web 2.0 ın en büyük özelliği sınırsızlıktır yani tasarımın sınırı yoktur ;)... Diyelimki böyle bir sayfa yaptınız ve günlük ziyaretçi hitiniz , 10.000 üstü böyle küçük bir içerikli bir sitenin bir reseller paketine ihtiyacı olacaktır çünkü harcamış olduğunuz bant genişliği görselin büyük olmasından dolayı çok büyük miktarlara ulaşacaktır.

Son sözüm, görsellerinizde ve tasarımlarınızda herşeyi tek program üzerinden yapmayı unutun ve hangi programı nerede kullanmalısınız bunu iyi anlayın, bakmayın bana ben çoğu işimi photoshop ile yapıyorum ancak uzun yılların birikimi var aksi halde her programı bir araç gibi kullanmasını iyi bilirim :)

Uzun uzun yazıp zamanınızı aldığım için kusuruma bakmayın söylediklerimi yanlış anlayıp alınganlık yapmamanız dileğiyle..

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Profesyonelce işler damdan düşer gibi çıkmaz. Kendinizi ilk önce eğiteceksiniz sayın el_chancho . Kendinizi eğitmek içinde çok güzel bir site seçmişsiniz grafikerler.net ;) .
Gelelim yorumuma : Web sayfası tasarımı sadece bir görselden oluşmaz. Kişisel sayfalar bu gibi görseller ile süslenebilir. Ancak profesyonel gözle bakıldığında vasat gözükür. Görselinizi daha sade çalışmanızı tavsiye edebilirim, Web sayfa tasarımında photoshop u yada herhangi bir bitmap programı kullanıcağınız yerler belli başlı yerler olsun, mesela örnek butonlar , bannerlar vb. özelliklerde kullanın. Bu şekilde komple görseli web tasarımı olarak düşünürseniz eğer web sayfanız için olumlu bir adım olmaz. Ayrıca photoshop ile tasarımınızı yaparak web tasarımım diyorsanız web 2.0 özelliklerini dikkate alın. Web 2.0 ın en büyük özelliği sınırsızlıktır yani tasarımın sınırı yoktur ;)... Diyelimki böyle bir sayfa yaptınız ve günlük ziyaretçi hitiniz , 10.000 üstü böyle küçük bir içerikli bir sitenin bir reseller paketine ihtiyacı olacaktır çünkü harcamış olduğunuz bant genişliği görselin büyük olmasından dolayı çok büyük miktarlara ulaşacaktır.

Son sözüm, görsellerinizde ve tasarımlarınızda herşeyi tek program üzerinden yapmayı unutun ve hangi programı nerede kullanmalısınız bunu iyi anlayın, bakmayın bana ben çoğu işimi photoshop ile yapıyorum ancak uzun yılların birikimi var aksi halde her programı bir araç gibi kullanmasını iyi bilirim :)

Uzun uzun yazıp zamanınızı aldığım için kusuruma bakmayın söylediklerimi yanlış anlayıp alınganlık yapmamanız dileğiyle..

Sayın Tekin alınganlık huyum yoktur hele sizin gibi bir üstatın degerli yorumu karşısında boyle bir sey asla yapmam ;) Su an TASARIM ın T sinin uzun cubugunun dibini bile kat edemedim ki profesyonellik cok ayrı bir kavram ;)

web 2.0 hakkında hiç bir bilgim yok o konuyu araştıurıcam sizden ricam ilk defa duydugum reseller paketi kavramını birazdaha acmanız...

Yorumunuz için tkrr tsk ederim saygılar

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sahip olduğunuz siteyi barındıran bilgisayarın içindeki host hizmetidir reseller paketi:)

VPS .
Reseller
Hosting vb.

suleymanonline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
reseller biraz karışık olmuş galiba üstad yada kısa biz anlıyoruz ama yeni arkadaşlar için zor olabilir.internette barınan websayfaları kullandığımız bilgisayarlar gibi biilgisayarlarda barınız server denir onlara tabi evdeki bilgisayarından yapman zor olur 7/24 açık durması gerek kesintisiz hizmet için sitenin hiti yani ziyaretçisi çok olunca ilk aşama reseller dediğimiz serverdan alan kiralama yani normal hosting paketlerine yerine daha büyük bant genişliği olan alanları kiralarız reseller budur yani.

ayrıca üstad ps ye fazla bağlı kalma demiş ama tek tek button banner ps de yapıp editöre atmaktansa sadece ps de tasarım yapılabilir ben öle yapıyorum eskiden buttonları yapıp gerisini editör programda yapıyodum ama biraz ustalaştık galiba artık ps de çalışıyorum sadece ama en güzelide o galiba işi biraz daha kap başka programlara bağlı kalmadan ps de yap tasarımını yeni çıkıcak cs sürümleri web e yönelik olucak yani kodlar falanda eklenebilir die tahmin ediyorum o zaman fp dreamweaver tarih olucak galiba:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
gerçektende amatörce olmuş çok basit bir taban ve dizayn var daha farklı şeyler düşünmelisin bir index(ana sayfa) böyle olmamalıdır.

Aslında karışık değil fakat karışık.

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
Çok kolay yapmışındır bu siteyi :D

okadarda kötü eleştirme :p emeğine sağlık biraz çalışmak lazım yani direk birşeyler karşılamalı görsel bişiler yapsan çok mavi olmuş değişik tonlar falan denesen web 2 0 ı araştır :D direk görselden ziyade yani hoş gözükmeli google da zen garden diye aratırsan style sayfalar var oraları incelemeni tavsiye ederim

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Yorumlarınız için tskler...yapıcı bütün eleştirlere açıgım demiştim...teoriye sahip olmayan insanların işi ögrenme metodunu deneme yanılma olarak görüyorum...deneyerek yanılarak araştırarak en iyisin elbet bir gün yapıcam ;)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlarında söylediği gibi amatörce bir çalışma olmuş.İlk önce konu hakkında bilgi edinip daha sonra birşeyler deneyebilirsiniz.
grafikerler.net size fazlasıyla yeterli olacaktır.
Kolay gelsin.