Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Puppet (Karakter Çalışması) kendi çapımda..

sedef akyol

🏅Acemi Tasarımcı🏅
n5367237731278866311qm4.jpg
n5367237736933536237dx1.jpg

• Beğen
Tepkiler: Nur

Benzer konular

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilki kolaj calısması gibi duryo..degişik..

sedef akyol

🏅Acemi Tasarımcı🏅
. .hım boş kağıda karakalem olarak hatlarını çizdim her ikisinde ve sonra scan edip photoshop ta boyadım,moda tasarım eğitimi aldığım için böyle bir karakter yarattım kendime :eek:)

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerınıze saglık değişik olmuş vede guzel paylaşımınız için tesekkkurler

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
abartmış olurmuyum bilmiyorum ama çalışmanızda ki maniyerist etki oldukça şık durmuş. ideal, aslına uygun çizgilerden kopamayan ama buna uygun çalışmalar gördükçe de içi giden biri olarak üslubunuza bayıldım. türkiye de figür deformasyonları yaparak kendi üslubunu geliştirebilen çizer sayısı oldukça az. Ve ben böyle örnekler gördükçe öyle seviniyorum ki.. darısı başıma.. umarım bende birgün figürleri sıradan estetik kaygılardan uzaklaşarak resmetmeye başlayabilirim..

sedef akyol

🏅Acemi Tasarımcı🏅
. ..wuu güzel bir övgü oldu benim için :) ben aslında düşünmeden çiziyorum yani şöyle yapayım bu böyle olsun demiyorum kalemi alınca öyle çıkıveriyorlar,farklı olsun diye bir çaba vermiyorum çünkü bazen farklı görünsün diye çok abartılı,saçma şeyler de oluşabiliyor. .içim böyle ne diye bilirim :)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
. ..wuu güzel bir övgü oldu benim için :) ben aslında düşünmeden çiziyorum yani şöyle yapayım bu böyle olsun demiyorum kalemi alınca öyle çıkıveriyorlar,farklı olsun diye bir çaba vermiyorum çünkü bazen farklı görünsün diye çok abartılı,saçma şeyler de oluşabiliyor. .içim böyle ne diye bilirim :)

bu dediğiniz çiziminize yansımış. deformasyonunuz sahici ve bu yüzden "mış" gibi durmuyor.mesela burda bir çizer daha var severek izlediğim. Lucienne 'de kendi içsel tarzını oluşturmuş.etkilendiklerimi takdir etmek boynumun borcudur.tebrikler...

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok beğendim güzel olmuş ellerinize sağlık.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Konu açarken lütfen başlığınıza içerik ile ilgili bir şeyler yazın.
Bu seferlik başlığınız tarafımca değiştirilmiştir: (Puppet (Karakter Çalışması) kendi çapımda..)

Ayrıca başka bir üye yazmadan tekrar kendi mesajınızı altına yazmayız bu bir kural ihlalidir.(Flood)
--------------------------------------------------

Çalışmanın yorumuna gelirsek: Oldukça başarılı bir karakter, belkide benim sevdiğim tarz olduğundan hata bulmakta zorlandım. Başarılı işlerinizin devamını dilerim.