Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

quarktan PDF i nasil 300 DPI olarak kaydedebilirim?

gurbetci55

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaslar. birsey danismak istiyorum... formu misafir olarak baya gezdim ama bir turlu su bilgiye ulasamadim...

problemim sudur. ben 20 sayfalik A4 kuse kagida tasarim yaptim. resimlerimi 300 DPI da calistim.. CMYK filan hepsi cok guzel oldu.... fakat yaptigim sayfalari EXPORT menusunden PDF olarak masaustume kaydettikten sonra masaustune kaydettigim bu PDF sayfami photoshopta actiktan sonra DPI 200 olarak gorunuyor. peki bu sayfayi export yaparken DPI300 olarak nasil kaydedebilirim. kafam karisti.

Benzer konular

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
photoshopta pdf veya eps gibi dökümanları açarken çözünürlüğünü kendin seçebiliyorsun resimdeki gibi

92898356oc8.jpg

gurbetci55

🌱Yeni Üye🌱
photoshopta pdf veya eps gibi dökümanları açarken çözünürlüğünü kendin seçebiliyorsun resimdeki gibi

92898356oc8.jpg

oncelikle ilginize tesekkur ederim arkadasim. sizin dediginiz seyi biliyorum.. yani pdfi photoshopta acip 300DPI yapabilirim ama bu sefer kalitesi bozulmazmi.... benim ogrenmek istedigim... quarktan sayfayi export yaparak PDF olarak 300 DPI halinde neden kaydedemiyoruz... neden sadece 200 DPI olarak kaydediyor masaustune.... acaba bunun bir yolu varmi... yada senin dedigin gibi matbaaya goturmeden once masaustundeki tum pdf sayfalarimi teker teker photoshopta acip 300 DPI mi yapmam gerekiyor... yardimci olursaniz sevinirim..YANI DIREK QUARKTAN 300DPI olarak masaustune kaydedemiyormuyuz acaba?

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
şuan kullandığım makinada quark yok ofiste bakıp sorunuzu cevaplandıracağım

samet_yucesoy

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar benim elimde photoshop cs ve 3 foto war ancak fotoları 300 dpi yapmam lazım yapamıyorum yardım edermısınız plsss yenı basladım kursa fılan gıttım her yerden denıorum olmuyo nasıl yapıcam

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam export ettiginde optionsun icinde job opions var ordan ayarliyosun yanlis hatirlamiyorsam bir dene istersen

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence konunun yeri burası değil sen konunu quark bölümüne aç orda yanıt bulursun :)