Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resmi bu şekilde nasıl ovel yada basık yapabilirim???

Pisiprens

🌱Yeni Üye🌱
Resimdeki gibi düzgün oval bi hattı nasıl sağlayabilirim

604.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

1965seyfo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu şekilmi

33251704.jpg

Son düzenleme:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Canım şimdi bunu yapman için ( elindeki resimin belirli kısımlarını ovalleştirmen için ) Çalışmanın elinde layerli olarak bulunması lazım... Çalışma bu şekildemi yoksa bütünmü ?

efrom_cs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok profesyonel değilim ama belki bi fikir olabilir.
Crop kullan.. Elipse tool ile dört tarafını da sec. Cerceveye istediğin sekli vermis olursun ardndan da kes gitsin. Aksi durumda söylediğin sey "layer"lı hali olmadan yapamazsın, ya da layerları kendin oluşturmalısın. Her bir objeyi tek tek secip "layer via cut" ile ana fotodan cıkartırsın, ardından arka planın bulunduğu layerda bahsettiğin ovalleştirme işlemini yaparsın, snra da diger layerların boyutlarını ona göre ayarlarsın. Yalnızca arka planında bozulma olur, o da fazla farkedilmeyecektir-diye tahmin ediyorum-.

Pisiprens

🌱Yeni Üye🌱
Canım şimdi bunu yapman için ( elindeki resimin belirli kısımlarını ovalleştirmen için ) Çalışmanın elinde layerli olarak bulunması lazım... Çalışma bu şekildemi yoksa bütünmü ?

Ben kendim buna benzer bişey yapcam çalışma elimde yok jpeg haliyle mevcut yardımcı olursan sevinirim...

Pisiprens

🌱Yeni Üye🌱
Çok profesyonel değilim ama belki bi fikir olabilir.
Crop kullan.. Elipse tool ile dört tarafını da sec. Cerceveye istediğin sekli vermis olursun ardndan da kes gitsin. Aksi durumda söylediğin sey "layer"lı hali olmadan yapamazsın, ya da layerları kendin oluşturmalısın. Her bir objeyi tek tek secip "layer via cut" ile ana fotodan cıkartırsın, ardından arka planın bulunduğu layerda bahsettiğin ovalleştirme işlemini yaparsın, snra da diger layerların boyutlarını ona göre ayarlarsın. Yalnızca arka planında bozulma olur, o da fazla farkedilmeyecektir-diye tahmin ediyorum-.

Fikir için teşekkürler... Ama dediklerini yapsamda resim yine bozuluyor...Daha önce photoshopta metin yazarken karşılaşmıştım bu şekilde alttan ve üsten basık yapabiliyorduk ovallik verebiliyorduk ama nasıl yapıldığını hatırlayamaıyorumm....

1965seyfo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
CTRL+SHİFT+X la. Denemeler yap istediğin Sonucu Bulursun